Kerstnovelle om bij weg te zwijmelen

YvetteV83 10 december 2024
Toen Nicole een tijdje geleden deze novelle aan het promoten was op instagram wist ik gewoon dat ik deze wilde hebben. Ondanks dat ik er nog niet heel veel fysiek heb, ben ik gek op kerstboeken.
En geloof me als ik zeg dat je deze echt moet lezen.Want alle goede ingredienten van een kerstverhaal zitten er in.
Een heerlijk romantisch verhaal, leuke meid die zichzelf in de problemen werkt, lekkere starre kerel die er alles aan doet om haar te vinden en de nodige miscommunicaties!
Nicole weet echt precies hoe ze de perfecte hoofdpersonen moet beschrijven. Ondanks dat het een novelle is, leer je ze meteen goed kennen en bouw je snel een band met ze op. Waar ik in een novelle weleens kan vallen over het te hoge tempo en de infodump, is dat in dit boek absoluut niet het geval. De verhaalijn heeft een goede opbouw en het voelt ook echt af als je het boek dichtslaat.
Ik heb zo genoten van de vrolijke Aniek en haar lieve wijsneus kindjes. Je sluit ze meteen in je hart. Je snapt helemaal waarom Carsten knettergek op haar is.
Dat ze vanwege een misverstand de hele tijd om elkaar heen draaien
is ronduit vermakelijk, maar ook dermate sexy geschreven dat je er een beetje kippenvel van krijgt.
Ik heb meerdere keren hardop gelachen tijdens het lezen en in gedachten zag ik Aniek al ronddartelen in haar sexy kerstelfjes pakje met de broeierige ogen van Carsten op haar gericht. Maar vlak haar collega/vriendinnen niet uit, die zorgen voor een hilarische noot op de achtergrond.
Dus mocht je nog twijfelen om dit boek te kopen: Gewoon Doen.
Dit is een boek dat je in de kast wil zetten en elke kerst eruit haalt om lekker een paar uurtjes bij weg te zwijmelen.

Meer recensies van YvetteV83