Jammer dat ik dit boek nooit meer voor het eerst kan lezen!

Yvonne 12 maart 2025
Ken je dat gevoel, dat je baalt omdat je een boek niet opnieuw voor het eerst kunt lezen? Dat heb ik met dit boek! Zo jammer dat ik deze niet meer voor het eerst kan lezen. Maar dit boek ga ik zeker vaker lezen!

Bij LS kwam ik al een filmpje op instagramtegen over dit boek en dat gaf vanaf het eerste moment kippenvel. Dit boek moest ik lezen!

Maar wat vnd ik na het lezen nu van dit boek. Tja, alles klopt aan dit boek. De verhalen, de personages, de beleving, de schrijfstijl, het klopt gewoon allemaal. Je wordt vanaf het eerste moment in het verhaal gezogen en dat laat je niet meer los tot je het boek dicht slaat. En dan nog laat het je niet los. Ik denk er elke dag nog even aan terug. Ik ben zo benieuwd wat we nog meer van Clare gaan lezen als dit al je debuutroman is!

Meer recensies van Yvonne