Aanrader na elke bevalling!
Mama huilt inderdaad wel eens harder. Dat herkende ik zelf ook.
In augustus is het 2 jaar geleden dat ik moeder werd. Ik heb geen postnatale depressie opgelopen maar het was ook zeker niet altijd even leuk of makkelijk of wat dan ook. Dan stond ik soms harder te huilen dan de baby.
Wat fijn dat Leslie dit onderwerp zo bespreekbaar maakt. Het is heel luchtig geschreven terwijl het een beladen onderwerp is. Erg knap gedaan. Als er nu veel meer vrouwen zich uitspreken dan hoeven toekomstige moeders of vrouwen niet zo lang met klachten rond te lopen en kunnen die veel eerder en beter geholpen worden.
Leslie neemt je in het verhaal ook mee naar haar jeugd en dat geeft een inkijkje in haar hele leven en wat je overneemt van je ouders en doorgeeft aan je kinderen als je daar niet bedacht op bent.
Ben je net bevallen of ken je iemand die het moeilijk heeft na een bevalling lees dan vooral dit boek om te weten dat je niet alleen bent.