Wat een heerlijke literair meesterwerk is dit....
‘De stem uit het Bos’ deze literaire thriller lag al weken op mijn TBR en dit weekend pakte ik hem eindelijk om te lezen. Een dikke pil waar het echt wel even duurt voordat je erin zit. Dit heeft te maken met de hoeveelheid personages maar ook met de wisselende tijden waarin het boek zich afspeelt.
Liz Moore beschrijft op een prachtige manier het Adirondack natuurpark als setting voor de vermissing van eerst zoon Bear en later dochter Barbara van de familie van Laar. In afwisselend heden en verleden kom je steeds meer te weten over deze machtige familie en de personages.
Als je er eenmaal in zit wil je doorlezen (geef niet op) want dan is het boek echt fenomenaal goed. Het einde bracht een verrassende wending. In de trant van Donna Tartt, al haalt dit boek het niet bij haar magistrale ‘ De verborgen geschiedenis’.