Een ongefilterde zoektocht naar zelfacceptatie

Van @lsuitgeverij kreeg ik een recensie exemplaar van ‘Vandaag voel ik me goed’. Ik heb dit aangevraagd omdat ik oprecht heel benieuwd ben naar dit boek.
@patrickmartensofficial durft zich volledig bloot te geven en schrijft zonder filter over zijn weg naar zelfacceptatie. Queer zijn is niet altijd makkelijk - herkenbaar denk ik voor de meeste LHBTQIA+ personen - en je voelt die struggle van Patrick door het papier heen. Het is puur, rauw, ontroerend en soms wil je de jonge Patrick gewoon een knuffel geven en zeggen ‘Alles komt goed’.

Naast zijn eigen verhaal heeft Patrick ook nog andere mensen geïnterviewd o.a. @lustellie @joeyjaq @meedo_prive @missenvyperu @hetleefjevaneefje en Heinz stuk voor stuk emotionele en interessante interviews.

Leuk dat ik bij de boekpresentatie aanwezig mocht zijn. Maar ik in een zaal vol BN’ers is toch weer niet helemaal mijn ding.

Patrick signeerde mijn exemplaar met de kreet ‘Rukken is altijd inspirerend’ dat verwijst naar een scène uit het boek, die ik verder niet zal toelichten omdat je het gewoon maar moet gaan lezen; en een gesprek wat hierover voerden op insta vooraf de boekpresentatie.

Ik ben oprecht verrast dus ik geef ⭐️⭐️⭐️⭐️.

Meer recensies van Zure zuster leest…..