Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het boek 'Over alles'

op 05 november 2016 door

Het mooiste geschenk voor de feestdagen: een hebbenboek voor werkelijk alle leeftijden dat niemand wil missen. Over alles is om te smullen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in dit boek.

Wij zoeken deze 50 buzzers

We zoeken voor dit mooie boek volwassen lezers, maar ook lezers die met hun kind, een buurkind, een neefje of nichtje het boek willen bekijken. Omdat het boek zo mooi is vormgegeven willen we heel graag veel fotobuzz zien! Daar hoef jij zelf niet herkenbaar voor op de foto te staan. Gezellige leesfoto's, foto's van het boek op je favoriete leesplekje, alles is leuk!

8c56fb3251380e6ed4254f7d278b19b7.jpgOver alles: nog nooit was kennis zo leuk!

Hoe zwaar zijn wolken? Wie vond het potlood uit? Hoeveel verschillende knopen bestaan er? Van de rij van Fibonacci tot de atomaire structuur. Van het periodiek systeem der elementen tot zonnewendes en equinoxen. Van de sferen van de aarde tot wolkenclassificatie. Maar ook: hoe zit een orkest in elkaar? Alles over schroeven en spijkers. Penselen en kwasten. De fasen van de maan. Papierformaten. Rivieren. Het menselijk skelet... Over alles is een boek om van te smullen. Wie begint te kijken en te lezen, zal niet meer kunnen stoppen.



Reacties op: Het boek 'Over alles'

Meer informatie

Gerelateerd