Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Boek ontvangen?

op 05 november 2016 door

Het mooiste geschenk voor de feestdagen: een hebbenboek voor werkelijk alle leeftijden dat niemand wil missen. Over alles is om te smullen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in dit boek.

50 enthousiaste Buzzers!

De 50 buzzers ontvangen in de namiddag van 15 november een mail. Ben jij ingeloot, dan beloof je vier social media momenten te plaatsen op je eigen Facebook of Twitteraccount én op 4 of 5 december een recensie te plaatsen op Hebban. Omdat het boek zo mooi is vormgegeven willen we heel graag veel fotobuzz zien! Daar hoef jij zelf niet herkenbaar voor op de foto te staan. Gezellige leesfoto's, foto's van het boek op je favoriete leesplekje, alles is leuk!

We verwachten nu vier social media-momenten van je:

  • We verwachten dat je de ontvangst van het boek meldt op social media met gebruik van de hashtag #hebbanbuzz. Soms melden lezers de ontvangst met een selfie of een foto van het boek en dat is niet verplicht, maar wel erg leuk!
  • We verwachten dat je minimaal twee leesupdates deelt op social media met gebruik van de hashtag #hebbanbuzz
  • We verwachten dat je óp 4 of 5 december (niet eerder, niet later) een recensie (minimaal 150 woorden) van het boek schrijft op Hebban en die deelt op social media met gebruik van de hashtag #hebbanbuzz. De recensie plaats je op de boekpagina en daar vind je ook wat tips.
  • Let op: Bij het uitblijven van een of meerdere buzzmomenten kun je uitgesloten worden van alle toekomstige giveaways.

 

aca86ef2fdfa65675071771b45b306c0.png

BUZZ - heb jij al gebuzz'd vandaag?

Het is tijd voor #hebbanbuzz nummer 1 - meld de ontvangst van het boek op social media met hashtag #hebbanbuzz!


De Buzzleesclub (optioneel)

De discussie op deze Buzzpage is niet verplicht, de vier social media-momenten wel. Voor de lezers die het leuk vinden, is er het Buzzcafé en de Buzzdiscussie. Helemaal gemakkelijk is dat elk onderdeel je herinnert aan je volgende buzzmoment: 

  • #hebbanbuzz nummer 1: Boek ontvangen?
  • #hebbanbuzz nummer 2: Buzzcafé (eerste leesupdate)
  • #hebbanbuzz nummer 3: Buzzdiscussie (tweede leesupdate)
  • #hebbanbuzz nummer 4: Eindoordeel (je recensie)


Reacties op: Boek ontvangen?

Meer informatie

Gerelateerd