Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

The end of the year booktag

op 02 november 2019 door

Nog maar twee maanden om te lezen en dan is 2019 alweer voorbij. Hét moment dus om stil te staan bij mijn plannen voor deze laatste twee maanden van dit jaar. Welk boek wil ik graag nog lezen en naar welke boeken kijk ik uit. Wat zijn mijn plannen voor 2020?

Maartje van de blog Lezend Leven plaatste haar ‘Nog twee maanden! Einde van het jaar booktag.’ En vroeg haar volgers hetzelfde te doen. Als een booktag enthousiasteling geef ik daar natuurlijk gehoor aan!

1. Zijn er boeken die je gestart bent dit jaar, maar die je nog moet uitlezen?

Dat is de Pippi Langkous omnibus, ik lees bijna elke avond een stukje, of een heel hoofdstuk, op mijn e-reader. Ik erger me overigens best aan de versie die ik heb, Annika heet in mijn boek Anneke, maar ik lees hardnekkig Annika!

2. Een herfstig boek dat je richting winter brengt:

Dat heb ik niet…ik kijk wel erg uit naar het winterse boek ‘Wintereiland’ van Jenny Colgan wat in december bij Bookchoice zit. 

3. Een boek dat nog moet verschijnen en waar je erg naar uitkijkt:

Dat zijn er een paar: ‘Sneeuw boven New York’ van Sarah Morgan, ‘Christmas Shopaholic’ van Sophie Kinsella, het 4e deel in de Bravelands serie ‘De schaduwen’ en ‘Moederzielen’ van Herlinde Leyssens, maar volgens mij komt dat laatste boek pas in 2020 uit.

4. Drie boeken die je gelezen wilt hebben voor het einde van het jaar:

Nou in elk geval Koken voor meneer Cappuccino, maar ook het verloren gewaande boek ‘De notaris en het meisje’. En eigenlijk wil ik het boek van Tamara Haagmans ‘De mooiste dag van je leven’ en het nieuwste boek van Marina Folkers ‘Meer dan ooit’ ook dit jaar nog lezen.

5. Is er een boek dat misschien nog je favoriet kan worden voor het einde van het jaar?

Ik denk het niet, maar je weet het nooit natuurlijk. Ik heb het vakje in het Hebban boekje Mijn reading challenge 2019 ook nog steeds niet ingevuld, maar op dit moment denk ik wel dat ik weet welk boek het is. Bijzonder genoeg gaf ik het net geen 5 sterren (maar daar had ik een reden voor), ik ben benieuwd of iemand kan raden welk boek het zal zijn...

6. Heb je al plannen voor het lezen in 2020?

Nou ja gewoon lekker doorgaan zoals ik nu aan het lezen ben in elk geval. Mijn challenge ga ik na deze twee jaar op rij op 52 gezet te hebben wel verhogen, ik moet nog even een mooi aantal vinden, wellicht het gemiddelde van 2018 en 2019 of zoiets.

Ik zou het heel leuk vinden als jullie deze vragen ook gaan beantwoorden. Hieronder of in je eigen blog. Veel leesplezier de laatste twee maanden van 2019.



Reacties op: The end of the year booktag

Meer informatie

Gerelateerd