Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Gratis code Nextory ontvangen?

op 01 april 2022 door

Afgelopen maand kwam ik tot de ontdekking dat Eurosparen miv 31/12/2022 stopt. Ik heb daar nog ruim 1000 euro aan tegoed staan maar veel kan ik er niet mee. Het enige wat mijn interesse heeft is een code voor 2 maanden Nextory voor 10 eurosparen maar dit is enkel voor nieuwe klanten. Maar zijn er hier wellicht mensen die ik kan verblijden met een code?

Je wilt wellicht eerst weten wat je met Nextory kan? Daar schreef ik eerder al een blog over en nee ik heb geen aandelen (en verdien ook niets met deze actie) want nadat ik ook Storytel heb mogen testen heeft die dienst mijn voorkeur. Maar tegen iets 60 dagen gratis gebruiken zeg ik geen nee en ik vermoed met mij meer lees en luisterfans. 

Dit zijn de voorwaarden:

  • Je ontvangt een code die je op www.nextory.nl/campagnecode kunt verzilveren voor een proefabonnement van 2 maanden. (Je betaalt 10ct en krijgt 9ct terug)
  • Je kunt tijdens de proefperiode kiezen voor 1 account (Goud) of 2-4 accounts (Familie).
  • Na de gratis proefperiode wordt het abonnement automatisch maandelijks verlengd (indien het niet is opgezegd, zet dus een reminder in je telefoon/agenda). De kosten zijn dan, afhankelijk van het contract € 11,99 voor Goud of € 14,99 voor Familie.
  • Het abonnement kan op ieder moment worden opgezegd.
  • Alleen geldig voor klanten die nog niet bij Nextory geregistreerd zijn.
  • De code is 1 jaar geldig.

Ik heb nu nog 13 codes, maar zoals gezegd heb ik nog een groot tegoed bij Eurosparen dus mochten er meer liefhebbers dan codes zijn schaf ik nog wat codes aan.

Laat hieronder even weten of je een code wilt en stuur me dan een mailtje. Ik behandel de aanvragen dan op volgorde van reageren onder dit blog. 

4e6049667aebc08fae52f418916ad400.jpg



Reacties op: Gratis code Nextory ontvangen?

Meer informatie