Meer dan 5,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Autisme heeft vele gezichten, een leesclub in brokstukken

op 17 mei 2024 door

Autisme van Donvan en Zucker

Van harte welkom in leescafé voor het non-fictie boek over een stoornis met vele gezichten (ondertitel van het boek). De klepper waarvan ik jaren geleden hoorde dat het een heel mooi overzicht gaf over de autismespectrumstoornis (ASS). Vanaf de dag dat ik hoorde over dit boek (in 2018 geloof ik) staat het boek op mijn verlanglijst. Nu ik meelezers heb, gaat het vast lukken om het stap voor stap uit te lezen. Hier. Op deze pagina, vind je een plek voor een babbel, versnaperingen en discussies over het dikke boek van John Donvan en Caren Zucker. 

Ben jij al begonnen met het eerste deel van deze klepper?

Het is mijn opzet om dit boek naast al mijn andere plannen te gaan lezen. Dat werkt voor mij het beste door ongeveer één deel per maand te gaan lezen. Hierdoor wordt de planning:

- mei: deel 1. Bespreken eind mei

- juni: deel 2. Bespreken eind juni

- juli: deel 3. Bespreken eind juli

- juli: deel 4. Etc.

- augustus: deel 5

- september: deel 6

- oktober: deel 7

- november: deel 8

- december: deel 9

- januari 2025: deel 10 en verder (alles wat achter deel 10 staat)

Elke maand zal ik even een aanzet doen met wat vragen maar je mag natuurlijk ook zelf wat vragen stellen of enkel jouw leeservaring delen.

 1e025391be59b1f690245444e3b1ec1a.png

 

 

 

Lees jij graag mee? 

Wil je meedoen met dit leesproject? Laat het dan hieronder weten en vertel zo af en toe even hoe ver je bent met lezen. Als ik weet dat je dit leescafé hebt gezien en gevonden, dan is het goed.

Leesregels

Die zijn er niet!

De discussie is niet verplicht, ook niet als je je eerder hebt aangemeld. Meedoen met dit leesproject moet leuk blijven. Als je vragen wilt overslaan of gewoon heel sporadisch iets wil beantwoorden, misschien zelfs alleen de reacties van anderen wilt lezen dan is dat ook goed. Hebban leesclubs, -recensies of -juryklussen gaan voor.

* Stel je voor dat je dit boek al iets langer geleden las, dan is dit ook een uitgelezen kans om mee te discussiëren. Bij vragen waarbij je de antwoorden niet meer omdat het zo lang geleden is dat je het boek las, zet je gewoon een joker in*

 



Reacties op: Autisme heeft vele gezichten, een leesclub in brokstukken

Meer informatie

Gerelateerd

Over