Meer dan 5,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Billie & Seb leescafé

op 30 december 2016 door

Hebban had weer een aanlokkelijke kerstactie. Gedurende de kerstdagen was het mogelijk voor Hebban lezers om het boek Billie & Seb te downloaden. Het was drie dagen lang mogelijk om je aan te melden voor de nieuwe roman van Ivo Victoria. Het betrof iets nieuws, een Proof Party Giveaway (kijk hier voor het artikel).

De enige tegenprestatie die hiervoor gevraagd werd, was het lezen van het boek en beschrijven wat je van dit boek vond. Dat is toch fantastisch! Dat is precies wat we op Hebban graag doen: lezen van boeken en er over schrijven en praten!

Ook werd gevraagd om dit te delen op Facebook en twitter. Daar ben ik minder goed in, jammer genoeg. Toch mag ik het boek lezen met vele andere Hebbanisten. Op verschillende blogs kwamen we al Billie & Seb meldingen tegen en werd er over gepraat. Om dit meer te structureren, bedachten Fannie en ik dat het leuk kan zijn om dit in een leescafé te doen en Táádááá, hier is een leescafé. Als tegenprestatie omdat ik niet kan facebooken of twitteren.

Lees je ook mee?

Heeft iemand al eerder werk van Ivo Victoria gelezen?

Wat is je eerste indruk?

Wil je je ervaringen of opmerkingen kwijt?

Dat kan hier!



Reacties op: Billie & Seb leescafé

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Ivo Victoria

Ivo Victoria

Ivo Victoria (1971) emigreerde in de zomer van 2002 vanuit Antwerpen naar Amster...