Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een engelachtig maar ook verdrietig stamineetje

op 18 juni 2024 door

Een engelachtig maar ook verdrietig stamineetje

Van harte welkom in dit stamineetje. Heb je het tweede boek uit de trilogie van Jón Kalman Stefánsson misschien al uit? Ik kan pas donderdag, 20 juni, pas beginnen. Door de vertraging van dit boek bij onze verhuizende bibliotheek starten we pas later met de discussie dan gepland. Ondanks dat ik het boek nu nog niet uit heb wil ik over ruim een week de discussie starten met een opwarmvraag, een 'plezierige' amuse.

18-06-2024


Wijze van bespreken


  • In de week van 24 juni probeer ik een opwarmvraag te plaatsen. Dat kan best wel eens 28 juni worden.
  • In het weekend aansluitend, start de inhoudelijke discussie, als alles goed gaat
  • Ik plaats dan om de twee-drie dagen enkele vragen.
  • Deel drie van de trilogie zou direct aansluitend gelezen en besproken worden. Ik moet even bekijken of dat gaat lukken of dat ik dat deel enkele weken uitstel. 

Zou dat ook passen in jouw leesagenda? 

 

1e025391be59b1f690245444e3b1ec1a.png

 

Lees jij graag mee? 

Wil je meedoen met dit leesproject? Laat het dan hieronder weten en vertel zo af en toe even hoe ver je bent met lezen. Als ik weet dat je dit leescafé hebt gezien en gevonden, dan is het goed.
Ik ben dus zelf al van start gegaan met lezen maar ik zal nog niets verklappen. 

Leesregels

Die zijn er niet!

De discussie is niet verplicht, ook niet als je je eerder hebt aangemeld. Meedoen met dit leesproject moet leuk blijven. Als je vragen wilt overslaan of gewoon heel sporadisch iets wil beantwoorden, misschien zelfs alleen de reacties van anderen wilt lezen dan is dat ook goed. Hebban leesclubs, -recensies of -juryklussen gaan voor.

* Stel je voor dat je dit boek al iets langer geleden las, dan is dit ook een uitgelezen kans om mee te discussiëren. Bij vragen waarbij je de antwoorden niet meer omdat het zo lang geleden is dat je het boek las, zet je gewoon een joker in*



Reacties op: Een engelachtig maar ook verdrietig stamineetje

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jón Kalman Stefánsson

Jón Kalman Stefánsson

Jón Kalman Stefánsson (1963) is geboren in Reykjavik. Hij beh...