Meer dan 5,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Flitsbespreking | De straat

op 13 september 2024 door

Bijna had ik dit boek weer uitgesteld en dat was niet zo best geweest want het is een van mijn LUEK '24 boeken. Gelukkig riepen enkele Hebbannisten mij tot de orde, ze floten me terug, ze riepen mij op het matje want zij hadden zich verheugd op dit boek, wilden het afstrepen voor LUEK '24 of hadden het ook al lang en ongelezen in de kast staan en hadden een duwtje in de rug nodig. Vandaar dat we alsnog aan de slag gaan met een Flitsbespreking van De straat van Ann Petry. 

Wat is een Flitsbespreking? Dat is een bespreking van een roman op mijn spot, op een manier, die afwijkt van een leesclub, door de duur van de bespreking. Ik stel meestal iets minder vragen en de vragen verschijnen allemaal tegelijk (of mogelijk in twee sessies). Antwoorden mag direct aansluitend aan het plaatsen van de vragen maar je mag ook telkens terugkomen voor één of twee vragen. Zelfs als je dit artikel drie weken, drie maanden of zelfs drie jaar later tegenkomt staat het vrij om te reageren. 

Eind oktober 2024 (en dus niet 22 september, excuses voor de verwarring) hoop ik dit boek uit te hebben. De precies datum maak ik nog bekend. Op die dag plaats ik de vragen hier.

1e025391be59b1f690245444e3b1ec1a.png

Heb jij zin om mee te doen met deze Flitsbespreking? Koop of leen dit boek, of je plukt het natuurlijk uit je boekenkast omdat het daar al enige tijd staat te verstoffen, en start met lezen. Kom daarna hier terug om te vertellen hoe het boek beviel en beantwoord een of meerdere vragen. Ik zie je graag verschijnen. 
 



Reacties op: Flitsbespreking | De straat

Meer informatie

Gerelateerd

Over