Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het kleine Roza Cafeetje

op 03 januari 2020 door

Lees mee met Roza van Olivier Willemsen

Januari is de maand waarin we van start gaan met het lezen van Roza met een klein clubje lezers. In dit mini-cafeetje is het mogelijk om de bijzonderheden en de dingen die ons opvallen in het boek, te bespreken. Heb jij dit boek al klaar liggen voor deze bespreking? Of staat het boek wel al in de kast maar kwam je er nog niet aan toe? Dit is je kans.

Natuurlijk willen wij dit boek gelezen hebben voordat het bij de vergeten boeken op de plank eindigt en anderen ons vertellen dat we iets gemist hebben doordat we Roza niet gelezen hebben. Bij mijn oproep voor meelezers gaven Rbbr en Lisette aan mee te willen lezen. Een gezellig klein clubje en we maken er een mini leesclub van. Als jij dit boek ook nog ergens hebt liggen of het hoog op je NTL lijst hebt staan mag je zeker aansluiten. Laat het even weten, dan plaats ik je naam in het lijstje.

Meelezers: Rbbr en Lisette

Vragen die aan bod komen

  1. Wat vond je van de schrijfstijl?
  2. Hoe beviel het verhaal/de thema’s?
  3. Welke personages vond je het meest/minst interessant?
  4. Wat maakt dit boek voor jou goed/matig/slecht?
  5. Heb je nog vragen aan de meelezers?

We starten met de bespreking aan het einde van de maand (ik gok rond 28 januari). De komende weken kunnen we lekker kletsen over dit boek en elkaar op de hoogte houden over hoe we vorderen in deze roman.

1e025391be59b1f690245444e3b1ec1a.png

In februari staan De tolk van Java en Dokter Zjivago op het programma.

Kijk ook bij



Reacties op: Het kleine Roza Cafeetje

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Olivier Willemsen

Olivier Willemsen

Olivier Willemsen studeerde geschiedenis en is voormalig perschef en columnist v...