Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Tapperij De Graftombe

op 03 januari 2020 door

Lees mee met Lincoln in de Bardo van George Saunders

Januari is de maand waarin we van start gaan met het lezen van Lincoln in de Bardo met een club lezers. In Tapperij De Graftombe (ik werd geïnspireerd door de tekst op de achterflap) gaan we de bijzonderheden van het verhaal en andere dingen die ons opvallen in het boek bespreken. Heb jij dit boek al klaar liggen voor deze bespreking? Of staat het boek wel al in de kast maar kwam je er nog niet aan toe? Dit is je kans.

Natuurlijk willen wij dit boek gelezen hebben want het is al bijna oud te noemen en het ligt al zo lang te verstoffen op de boekenplank en dat terwijl het zo goed beoordeeld wordt. We willen het uit hebben voordat Lincoln zich omdraait in zijn graf. Bij mijn oproep voor meelezers staken enkele lezers (Sandra, Jan Haas, Evy, Karin Marcelinna, Marjolein, Lieke, Maartje en Nathalie B) hun hand op en daarom maak ik er een kleine, gemoedelijke leesclub van. Als jij ook wil aansluiten en jouw naam staat er nog niet bij, dan mag je dat hieronder aangeven en dan plaats ik je naam op de lijst.

Meelezers:
Sandra - Jan Haas - Evy - Karin Marcelinna - Marjolein - Lieke - Maartje

Vragen die aan bod komen

  1. Wat vond je van de schrijfstijl?
  2. Hoe beviel het verhaal/de thema’s?
  3. Welke personages vond je het meest/minst interessant?
  4. Wat maakt dit boek voor jou goed/matig/slecht?
  5. Heb je nog vragen aan de meelezers?

We starten met de bespreking als de maand voorbij is (op 1 februari). De komende weken kunnen we lekker kletsen over dit boek en elkaar op de hoogte houden over hoe we vorderen in deze roman.

1e025391be59b1f690245444e3b1ec1a.png

In februari staan De tolk van Java en Dokter Zjivago op het programma.

Kijk ook bij



Reacties op: Tapperij De Graftombe

Meer informatie

Gerelateerd

Over

George Saunders

George Saunders

George Saunders (Amerika, 1958) is vooral bekend om zijn meesterlijke korte verh...