Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Mijn read-a-thon weekend oktober 2020

op 23 oktober 2020 door

Nadat ik stopte met werken kreeg ik zeeën van tijd om te lezen. Maar het leven kan niet uit lezen alleen bestaan, er zijn nog steeds huishoudelijke klussen die moeten gebeuren en ook administratie moet worden gedaan. Dan is het toch wel heel leuk om eens mee te doen met een read-a-thon. Een weekend lang lezen lezen lezen, en niet alleen, maar met de hele Hebban community tegelijk!

327eeebbd362db85aa0ef51d508c2d5d.jpg

Droomscenario

Stofzuiger blijft onaangeroerd staan, de stapel was blijft liggen waar het ligt en het aanrecht vult zich met alle borden en glazen die we in huis hebben. Huisgenoten kijken me met puppyogen aan, want wanneer is nu het eten klaar? Pech jongens het is zelfbediening dit weekend, want moeders leest mee met de read-a-thon!

Mijn read-a-thon leesplannen

Een read-a-thon is een marathon met boeken. Een heel weekend lang alleen maar bezig zijn met lezen. Zie dit Hebban artikel. Ik kreeg gelijk een geweldig idee om allemaal ongelezen boeken uit de kast te trekken speciaal voor dit weekend. Maar zoals de LUEK maand ook al redelijk in de soep liep, heb ik dat idee laten varen en heb gekozen voor een aantal boeken waar ik toch al in het lezen was.

  1. Van die bieb heb ik De vrouw van de Shogun - Lesley Downer geleend. Een dikke pil welke over twee weken alweer terug moet, omdat deze titel door een ander is gereserveerd. Echt een boek om dit weekend meters in te maken!
  2. Ik heb nog een dik boek liggen: De Zilverboom van Lucinda Riley. Daar ga ik vandaag in beginnen. Ik kocht het voor mezelf, maar lees het nu ook voor de Hebbanrecensie.
  3. Op de reader ben ik al ruim over de helft met Ik pleit voor jou - Marijke Vos, een een leuk luchtig ebook, waarvan ik verwacht dat het dit weekend ook echt uitgaat (zondag uitleesdag).
  4. Op de Ipad heb ik nog een engelse pdf. Die engelese boeken lezen nooit zo snel, tot ik over de helft ben dan schiet het pas een beetje op (-_-). En bij A Surprise Christmas wedding - Philippa Ashley ben ik nu op 60%. Volgens mij moet dat boek wel uitgelezen kunnen worden dit weekend.
  5. En tot slot (mijn weekend is al goed gevuld) lees ik ook nog in Tussen de regels door - Rachel Hauck voor een blogtour begin november.

327eeebbd362db85aa0ef51d508c2d5d.jpg

Ik ben vandaag vroeg opgestaan (maar dat is niets nieuws) en race zo naar de supermarkt voor boodschappen (en veel lekkers voor bij het lezen). Daarna ga ik zitten op de bank met alles om me heen zodat ik ongestoord kan lezen en laat niets of niemand mij van mijn voornemen afhouden: Een weekend lang ongestoord lezen.

Natuurlijk laat ik weten hoe het gaat. Ik zal dagelijks updates plaatsen.

Heb jij een leesstapel voor dit weekend? Of houd je het bij een boek?



Reacties op: Mijn read-a-thon weekend oktober 2020

Meer informatie

Gerelateerd