Meer dan 5,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Boeken waar wij naar uitkijken in augustus

op 07 augustus 2019 door

Augustus is een maand waarin de zon hoog aan de hemel staat. Vaak wordt er veel gelezen op vakantie of gewoon lekker in de tuin in de zon of schaduw. Zo'n zonnige maand is dan ook een mooi excuus om even vooruit te blikken en ons te vergapen aan wat gaat verschijnen. De feelgoodmeisjes kijken in augustus uit naar de volgende boeken.

- Door Diana -

5b192a2845f43e0ddb2b1ac462c88613.jpg

Mandy

In augustus kijk ik heel erg uit naar Mijn broer heet Jessica van John Boyne. Tot nu toe heb ik van hem alleen maar De jongen in de gestreepte pyjama gelezen, dus ik kan niet zeggen dat ik een grote fan van hem ben, maar dat boek heeft me toen wel geraakt. Ik kijk uit naar dit boek, omdat ik heel erg benieuwd ben naar de uitwerking van de hoofdpersoon die transgender is. Het lijkt me heel ontroerend.

49c927555e6d833b85427d86a0e55169.jpg

Marieke

Op 1 augustus komt de nieuwe roman van Virginie Grimaldi uit Ooit zal je het begrijpen. Ik las eerder haar boek Weet je nog en dat was een grote verrassing.
Nu ben ik erg benieuwd naar deze nieuwe roman, waarin een jonge vrouw haar zekerheden kwijt raakt, maar door haar nieuwe werk in een verzorgingshuis weer zin krijgt in het leven. De verhalen van de bewoners spelen daar een grote rol bij. Ik hou erg van dit soort verhalen en kijk dus erg uit naar dit boek.

1d99a8adcff36d394b31f56d15ef619f.jpg

Sanne

Ik kijk heel erg uit naar het nieuwste boek van Susan van Eyck. Met haar debuut Mijn beeld van jou blies ze me omver, wat heb ik gehuild! Op 13 augustus verschijnt dan eindelijk het volgende deel, Stuk van jou, waarin we Emma en Wout terug zien na het overlijden van Boris. Samen vertrekken ze naar Engeland.

98a7edcccafc2a165aa31338f1a11f54.jpg

Janneke

Ik heb ik juli via Bookaroo het nieuwste boek van Gillian King Ik mis je besteld! Dat boek wil ik echt heel graag lezen. Ik verwacht een bijzonder feelgood verhaal en na het lezen van de achterflap ook een verhaal wat behoorlijk wat emoties kan oproepen. Ik kijk er erg naar uit!

bf86ef5d335a7dc14a0ac64123880a05.jpg

Helma

Er zijn twee boeken waar ik naar uitkijk. Ten eerste en met stip naar Genadeloos van Lis Lucassen, het tweede deel in de California campus serie. Dat kan bijna niet tegenvallen. Een heel ander boek is Schilderslief van Simone van der Vlugt. ik heb al een aantal van haar historische romans gelezen en kan daar erg van genieten.

b9f6b93720bc5cdad954b263d74e525d.jpg

Marleen

Ik kijk echt mega uit naar Veel liefs van Beth O'Leary. Dat boek lijkt me zo origineel, lief en schattig, echt een van de 3 boeken waar ik deze zomer het meest uit naar heb gekeken!

cf3803f1a23abe43d80ab48e34a16cfa.jpg

Lore

Ik kijk echt heel hard uit naar Genadeloos van Lis Lucassen! Na deel één Grenzeloos en de novelle Gestrand is het eindelijk tijd voor het echte deel twee in de California Campus serie. Ik ben grote fan van het genre 'sports Romance'. Dit lees je zelden bij een Nederlandse auteur dus ik kan niet wachten om te lezen over Dani en Jax!

cf3803f1a23abe43d80ab48e34a16cfa.jpg

Diana

Dit is een makkelijke vraag. Al maanden kijk ik uit naar Genadeloos van Lis Lucassen. Ik las al haar boeken en ben echt fan. Maar vooral de California Campus serie is bij mij favoriet. Ik zit al met smart te wachten tot ik weer terug mag keren naar de campus. Ik heb weinig met de VS en het Amerikaase studentenleven, maar Lucassen laat me dat met deze serie volledig vergeten.

Naar welk boek kijk jij deze maand echt uit?



Reacties op: Boeken waar wij naar uitkijken in augustus

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Lis Lucassen

Lis Lucassen

Lis Lucassen is het pseudoniem van thrillerschrijfster Olga Hoekstra. Lis Lucass...

Gillian King

Gillian King

Gillian King (1978) woont samen met haar man en twee kinderen in Den Haag. Ze he...

John Boyne

John Boyne

John Boyne is een Ierse schrijver en journalist. Zijn roman The Boy in the Strip...

Virginie Grimaldi

Virginie Grimaldi

Virginie Grimaldi (1977) besteedt alle tijd die zij heeft aan schrijven: of het ...

Simone van der Vlugt

Simone van der Vlugt

Simone van der Vlugt (Hoorn, 1966) hoort bij de top van de Nederlandse thrillera...

Susan van Eyck

Susan van Eyck

Susan van Eyck schrijft en fotografeert. Ze woont met haar man en twee kinderen ...