Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Deze feelgood toppers verschijnen in maart

op 28 februari 2017 door

Nieuwe boeken, daar houdt iedere lezer van. Wij zijn weer bij de uitgeverijen langs gegaan om te kijken welke toppers er komende maand uitkomen. Dit zijn de 10 nieuwe feelgood toppers van maart.

  1. Mijn niet zo perfecte leven van Sophie Kinsella
    Cat Brenner heeft er genoeg van om een 'nobody' te zijn. Daarom gaat ze werken bij een trendy reclamebureau in Londen. Haar baas Demeter is een helse verschrikking, maar daar kan Cat wel tegen. Tot ze totaal onverwacht wordt ontslagen. Met al haar dromen in duigen gaat ze noodgedwongen terug naar het platteland van Somerset, waar haar vader een luxe biocamping is begonnen. Die wordt een geweldig succes. En wie is een van de eerste bezoekers? Cat zweert wraak.

  2. De kleur van liefde van Elly Koster
    Soapactrice Linde Molegraaf zit plotseling zonder werk en wordt bovendien geplaagd door onverklaarbare gebeurtenissen. Haar minnaar, Tobias, zorgt voor afleiding. Maar het is Ethan, een Canadese acteur, die echt een luisterend oor biedt. Hij logeert in de buurt vanwege een filmrol en Linde voelt zich direct tot hem aangetrokken.
    Ethans aanwezigheid verandert Lindes leven in een onvergetelijke film waarin zijzelf een bijzondere hoofdrol speelt... Een intrigerende roman vol emotie van topper Elly Koster, die al twee keer werd genomineerd voor de Valentijnprijs.

  3. De verloofde van de postbode van Denis Thériault
    De drieëntwintigjarige Tanja Schumpf uit Beieren vertrekt naar Montreal om er te gaan studeren, haar Frans te verbeteren en een jongen te ontmoeten die ze op internet heeft leren kennen. De jongen valt tegen, maar de stad bevalt haar en ze besluit er te blijven. Om in haar levensonderhoud te voorzien neemt ze een baantje als serveerster in de Madelinot, een restaurant in de volkswijk Saint-Janvier-des-Âmes. Daar wordt ze verliefd op Bilodo, een verlegen postbode die een passie heeft voor kalligrafie en het schrijven van haiku’s. Op een onweersachtige dag neemt hun lot een onverwachte wending en raken hun levens met elkaar verstrengeld.
    In De verloofde van de postbode vinden de lezers de vertederende, innemende personages uit De eenzame postbode terug en worden ze wederom meegevoerd door Thériaults grote verbeeldingskracht en zijn poëtische, fantasievolle schrijfstijl.

  4. Voor nu en altijd van Nora Roberts
    Het staat al eeuwen in hartje Boonsboro. Het heeft vreugde en verdriet gekend, oorlog en vrede zien langskomen en nu, vervallen en rijp voor de sloop, is het gekocht door Montgomery Family Contractors. Zij - de drie broers Montgomery en hun excentrieke moeder - willen het liefdevol opknappen om er een Bed & Breakfast te beginnen. De Inn BoonsBoro...
    Beckett mag dan de architect zijn van het aannemersbedrijf, dat betekent niet dat hij bang is voor het ruige werk. Vooral niet bij deze klus. Iets aan het oude hotel drijft hem ertoe alles te doen om er iets moois van te maken. Hij zou bijna denken dat hij er zijn hart aan heeft verloren, ware het niet dat hij dat al kwijt is - aan Clare Brewster. In zijn puberjaren was ze zijn stille liefde, nu is ze een jonge weduwe met drie zoontjes. Die hem ziet als een goede vriend. Hoe maakt hij zonder haar af te schrikken duidelijk wat hij voor haar voelt? Terwijl hij nog volop worstelt met die vraag, krijgt hij een duwtje uit onverwachte hoek...
    De Inn BoonsBoro is de nieuwste trilogie van Nora Roberts.

  5. Amber trilogie van Anita Verkerk
    Amber Wilkens droomt ervan om een beroemde mannequin te worden. Een onverwachte zwangerschap gooit roet in het eten, maar Amber weigert koppig om haar droom op te geven. Als een leeuwin vecht ze voor haar geluk en haar gezin.
    Maar is de prijs die ze daarvoor moet betalen niet veel te hoog?
    Een ontroerende romantische familie-trilogie voor uren leesplezier!

  6. Van onschatbare waarde van Danielle Steel
    In Danielle Steels nieuwe roman Van onschatbare waarde verandert het leven van Véronique Parker en haar drie dochters zussen Timmie, Juliette en Joy voorgoed na een onverwachte erfenis van haar ex-man en hun vader.
    De drie zussen Parker zijn liefdevol opgevoed door hun moeder, terwijl hun vader Paul nauwelijks aanwezig was. Het zijn drie hardwerkende, zelfstandige jonge vrouwen geworden: Timmie, de oudste, is maatschappelijk werkster en woont in New York. Juliette is eigenaresse van een bakkerij in Brooklyn. De jongste, Joy, werkt in Los Angeles hard om haar acteercarrière van de grond te krijgen. Véronique begint aan een nieuwe fase in haar leven.
    Wanneer Paul Parker sterft, komt het leven van de Parker-vrouwen op zijn kop te staan. De onthulling van zijn laatste wens blijkt van onschatbare waarde…

  7.  Op zoek naar een wonder van Jennifer Probst
    Het vijfde en laatste deel van de populaire Op zoek naar de ware-serie.
    De fans zullen weer smullen van dit nieuwe deel in de Op zoek naar de ware-serie, de romantische opvolger van de Getrouwd met een miljonair-serie, waarmee Jennifer Probst de wereld veroverde.
    Isabella MacKenzie heeft een mooie carrière als matchmaker bij Kinnections. Haar dramatische verleden heeft ze van zich af geschud, en ze is vast van plan zich nooit meer uit haar evenwicht te laten brengen. Maar William Devine, agent in het kleine pittoreske stadje waar ze woont, maakt onrustige gevoelens in haar los waarvan ze dacht dat ze die diep had begraven.
    William wil Isabella bezitten met elke vezel van zijn lichaam. Maar hij weet dat hij voorzichtig moet zijn; hij ziet de gekwetste ziel achter het masker van de power woman en is vastbesloten om haar te laten zien dat zijn liefde geen bedreiging is, maar juist het enige wat haar weer compleet kan maken.

  8. Het pianomanproject van Kat French
    Honey is dol op haar vriendinnen, maar nu gaan ze te ver! Om haar aan de man te helpen, hebben ze ongevraagd een profiel opgesteld van haar ideale date. En omdat die vanwege haar, eh... probleempje geweldig met zijn handen moet zijn, vinden ze dat ze aan een pianist moet!
    Honeys nieuwe buurman, Hal, scoort op geen enkel punt van de checklist. Hij leeft als een kluizenaar, is humeurig - zeg maar gewoon onbeschoft - en pianospelen doet hij ook al niet.
    Toch zijn de vonken die tussen hen overvliegen voldoende om het hele gebouw in brand te zetten. Als Honey erachter komt wat de reden is van Hals gedrag, besluit ze hem een kans te geven. En dan blijkt dat pianospel totaal overschat is, als het op liefde aankomt...

  9. Totaal van slag van Sherryl Woods
    Annie Sullivan had zich haar thuiskomst in Serenity heel anders voorgesteld. Ze is nog maar net vol enthousiasme begonnen als sporttherapeut bij The Corner Spa, wanneer ze hoort dat Tyler Townsend, beroemd pitcher in de Major League, ook terug is. Hoewel Ty en zij al jaren uit elkaar zijn, is ze zijn bedrog nog niet vergeten. Dus neemt ze zich voor ver bij hem uit de buurt te blijven. Al is dat nog niet zo makkelijk, want hij is minstens zo aantrekkelijk als toen...
    Ty heeft spijt als haren op zijn hoofd van zijn stomme actie van jaren geleden, waardoor hij zijn grote liefde, Annie, kwijtraakte. Toch is hij dolgelukkig met het levende resultaat van zijn gedrag van destijds, zijn driejarige zoontje, Trevor. Nu hij terug is in Serenity en Annie weer heeft ontmoet, ziet hij het ideale plaatje - Annie, Trevor én zijn gedroomde toekomst - helemaal voor zich. Maar het wordt nog een hele klus om haar te overtuigen!
    Deel 5 van de Sweet Magnolias serie.

  10. Verloren tijd van Marja Visscher
    De artistieke Driek droomt ervan om schilder te worden. Hij is de jongste van drie broers die geen van allen de boerderij van hun vader zullen voortzetten. Als hij een ongeval krijgt en door een kunstenaar wordt opgenomen in zijn gezin om daar te herstellen, valt Drieks oog op hun dochter, de leuke, vrolijke Elsje. De twee trekken veel met elkaar op en Elsje beschouwt hem als de broer die ze nooit heeft gehad. Het is maar goed ook dat ze niet méér in hem ziet, want Driek heeft een ontluikende relatie met dorpsgenoot Janna. Die vertrouwt de omgang tussen Driek en Elsje echter voor geen cent.
    Verloren tijd van Marja Visscher is een historische streekroman en het eerste deel van een trilogie. Marja Visscher schreef eerder de historische roman Tussen rang en stand.


Reacties op: Deze feelgood toppers verschijnen in maart

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Sophie Kinsella

Sophie Kinsella

Sophie Kinsella is het schrijverspseudoniem van Madeleine Wickham. Onder haar ei...

Elly Koster

Elly Koster

Lezen en schrijven is iets waarmee ik altijd al bezig ben geweest. Daarnaast heb...

Nora Roberts

Nora Roberts

Nora Roberts (Silverspring, Maryland, 1950) geboren als Eleanor Marie Rober...

Anita  Verkerk

Anita Verkerk

Anita Verkerk schrijft al jaren met veel succes heerlijke (ont)spannende liefde...

Danielle Steel

Danielle Steel

Danielle Steel is een van 's werelds populairste auteurs. Haar boeken worden ove...