Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een kerst vol verrassingen: hoofdstuk 1

op 14 december 2018 door

We hopen dat we jullie met de intro van het kerstverhaal dat we gisteren plaatsten heel nieuwsgierig hebben gemaakt naar hoe het verhaal verder gaat. De eerste feelgoodauteur die de pen overneemt is Lily Frank., die er direct een New Adult sausje overheen giet, zoals ze zelf lachend zegt: 'Het is een echte Lily Frank; het begint meteen lekker pittig, haha.' Als je het al niet warm hebt, dan krijg je vanzelf rode oortjes als je dit eerste hoofdstuk leest. Maar wees gerust als je geen fan van New Adult bent, de andere auteurs pakken het een stuk rustiger aan.

ba8e4a861c8552d6921ecd473536623a.png

Over Lily Frank

3c2d5908d6a7ac48e39226057289a882.pngLily Frank (pseudoniem) werd geboren met hartjes in haar ogen. De liefde voor prinsen, prinsessen en andere sprookjesfiguren zat er meteen al in. Als tiener ontdekte ze de romantische leesserie Tina Topper en dit maakte de weg vrij naar het schrijven van romantische verhalen. Ook als volwassene droomt ze nog steeds van prinsen, ridders en muzikanten. Ze woont in haar kasteel in de Flevopolder, waar ze in haar torenkamertje aan haar boeken schrijft. Lily Frank schrijft romantische verhalen met een "happy end".


Hoofdstuk 1

We waren de dorpsgrens kilometers geleden al gepasseerd en waren net het slingerende bospad ingeslagen dat ons naar de stad moest brengen. Typisch. Op het meest afgelegen gedeelte van de rit liet de bus het afweten. Geen enkele mogelijkheid dus om uit te stappen en op een andere manier verder te gaan. Was ik dan echt gedoemd om met mijn neus op te feiten gedrukt te worden?

Voorin de bus greep de chauffeur naar zijn omroepsysteem. ‘W-we hebben helaas te maken met vertraging,’ zei hij nogal hakkelend met zijn elektronisch versterkte stem. ‘E-er ligt een boom over het wegdek heen. Ehm, daardoor kunnen we niet verder. De weg is te s-smal en de berm te zacht om hier te kunnen keren. We eh, we zullen dus moeten wachten.’

Lees hier het volledige hoofdstuk

Hebben jullie genoten en zijn jullie benieuwd hoe het verhaal verder gaat? Lees dan morgen verder als Lily de pen heeft doorgegeven aan Marielle de Visscher, die er weer haar geheel eigen draai aan geeft.



Reacties op: Een kerst vol verrassingen: hoofdstuk 1

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Lily  Frank

Lily Frank

Lily Frank (pseudoniem) werd geboren met hartjes in haar ogen. De liefde voor pr...