Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een kerst vol verrassingen: hoofdstuk 2

op 15 december 2018 door

Lili Frank zelf had jullie gisteren al gewaarschuwd: het is direct een pittig begin! En daar was geen woord teveel mee gezegd. Het was inderdaad een verhaal waar de temperatuur behoorlijk bij opliep. Vandaag neemt Marielle de Visscher de pen van Lily over en gaat het verhaal verder. Wie is die geheimzinnige man met zijn dreadlocks en zijn witte, gebreide trui die opeens naast Jenny opdoemt? Gaat hij eern rol spelen in het leven van Jenny? En wat gaat Daniel doen? Lees snel verder hoe het verhaal verder gaat.

f3ade16d60e1c9d01178a2f3e0ec3342.png

Over Marielle de Visscher

c295b268bb74886f2bddd604b84ea84d.pngMarielle de Visscher is een geboren en getogen Brabantse. Ze werkt als coach in de kinderopvang en samen met haar kersverse man reist ze de graag de hele wereld rond. Als ze thuis is, besteedt ze zoveel mogelijk van haar vrije tijd aan het schrijven van verhalen. In 2012 verscheen er een kinderboek van haar hand en in 2016 debuteerde Marielle met haar roman Ik jou ook.







Hoofdstuk 2

‘Oh, eh… Ja. Natuurlijk,’ stamelde ik terwijl ik vanuit mijn ooghoeken naar Daniel bleef kijken. Op mijn stoel schoof ik een beetje verder richting het gangpad zodat ik me kon verstoppen achter de witte, gebreide trui en ik zeker wist dat hij me niet kon zien.

De oplaadkabel van mijn telefoon trok ik uit de USB-aansluiting in de wand van de bus en ik gaf hem aan de man. Een beetje verward bleef hij naar me staan kijken. En ik keek met waarschijnlijk dezelfde blik in mijn ogen naar hem.

‘Ik bijt niet, of zo,’ zei hij lachend. Zijn harde stem klonk boven het onrustige geroezemoes in de bus uit. Hij gebaarde naar de stoel aan het gangpad die ik met een bil bezet hield en voordat ik snapte dat hij naast me wilde komen zitten, duwde hij me al zowat aan de kant.

 ‘Jen?’ hoorde ik van voor uit de bus komen. Shit! ‘Jen, ben jij dat?’

Lees hier het volledige hoofdstuk

Natuurlijk willen jullie weer weten hoe het verder gaat. Gelukkig hoeven we daar niet lang op te wachten want morgen geeft Marielle de pen door aan Gaby Rasters. Wij kijken er in ieder geval naar uit. Jullie ook?
Heb je een hoofdstuk gemist? Hier vind je een overzicht van alle hoofdstukken.


Reacties op: Een kerst vol verrassingen: hoofdstuk 2

Meer informatie

Gerelateerd

Over