Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Even voorstellen: Feelgood Clublid Sanne de Graaf

op 25 januari 2017 door

In november deed Hebban een oproep voor leden voor nieuwe Hebban Clubs van 10 voor de genres Feelgood, Scifi & Fantasy en Literatuur. Na zorgvuldige selectie stellen we Feelgood-ambassadeur Sanne de Graaf aan je voor!

'Hoi ik ben Sanne, 31 jaar, mama van twee zoons (6 en 4) en marktonderzoeker van beroep. En zoals je verwacht ben ik gek op lezen. Op jonge leeftijd heb ik mijzelf leren lezen en heb daarna het een na het ander boek verslonden. Door de komst van kinderen heeft het lezen echter op een laag pitje gestaan, maar sinds vorig jaar zijn ik en boeken weer onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mijn (liefde voor) boeken deel ik graag met anderen, onder andere via de minibieb die ik beheer en ook heb ik een eigen spot op Hebban: Letterbende.

Ik lees vooral literatuur, (historische) romans én natuurlijk feelgood! Feelgood is voor mij onmisbaar in het brede scala aan boeken dat ik lees. Het heeft op mij altijd een neutraliserend en rustgevend effect. Na zware kost laat het mij heerlijk weg dromen. In stressvolle periodes op adem komen. Alles en iedereen vergeten. Een boek 's ochtends openslaan en ineens alle moetjes om je heen onbelangrijk vinden. Niet willen slapen omdat het boek uit moet. Een boek dat goed afloopt, genieten van de liefde en passie van anderen. Het is een genre waarin je kunt verdwijnen, het hoeven geen hoogstaande complexe of poëtische zinnen te zijn. Juist niet! Je moet door de zinnen heen zweven, de bladzijden door je vingers laten vliegen. Dát is Chicklit of Feelgood voor mij. Het kan altijd. Een genre voor vrouwen zoals ik. Voor elke type vrouw. Je hoeft niet jong te zijn. Niet alleenstaand of op zoek naar een relatie. Niet druk of ambitieus. Als je maar houdt van wegdromen, veel liefde, spannende plots en romantische eindes.

Waarom ik me heb opgegeven voor de Club van 10? Vanwege jullie. Dat enthousiasme van Hebban. Het respect in leesclubs. De gezelligheid met medelezers. Daar wil ik bij horen. En niet alleen deel van uitmaken. Nee. Ik wil mijn steentje bijdragen. Ik ben ruim een jaar geleden begonnen met mijn minibieb om mijn boeken met anderen te delen, om anderen aan het lezen te krijgen. En dat wil ik ook in de Club van 10 doen. Ik wil anderen enthousiast krijgen, delen in leesplezier en het Feelgood-genre onder de aandacht brengen. Want wat een mooie boeken zijn er te lezen!

Lezen hoeft niet een eenmanssport te zijn, samen lezen is zoveel leuker!'

De voltallige Feelgood Club van 10 bestaat naast Sanne uit:

Marleen Ziemerink | Lore van Dun | Renate Versluis | Mandy Groenenberg | Helma Koot | Marieke Scheers | Diana van Eynde | Nathalie Koenekoop | Janneke Elderbroek



Reacties op: Even voorstellen: Feelgood Clublid Sanne de Graaf

Meer informatie