Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Feelgood Friday tussendoortje - Zomerbries #1

op 24 mei 2024 door

Ja het is weer vrijdag en we mogen jullie weer kennis laten maken met een nieuw tussendoortje. Bij mijn zoektocht naar een leuke novelle, vond ik op de site van de online bibliotheek Een zinderend liefdesavontuur op Aruba. Het is onderdeel van de 'Zomerbries'-reeks van uitgeverij H!P.

- door Marieke -

67e5b4f68fe758796fa78c19f2230414.png

Een zinderend liefdesavontuur op Aruba - Melina Ekic

Na jaren hard werken neemt Lara een lange vakantie voordat ze aan een nieuwe, veeleisende baan begint. Ze reist af naar Aruba, in de hoop een oude vriendschap nieuw leven in te blazen. Nog voordat ze aankomt, ontmoet ze de ambitieuze barman Martijn voor wie ze gevoelens begint te krijgen. Wanneer ze echter de mysterieuze surfleraar Dominic leert kennen, wordt ze verscheurd door twijfel. Lara moet een keuze maken tussen de twee mannen in haar leven, maar ze zal ook onder ogen moeten zien wat haar carrière haar heeft gekost.

67e5b4f68fe758796fa78c19f2230414.png

Mijn mening

Met Lara stapte ik in het vliegtuig op weg naar Aruba en ik vond het een mooi avontuur. Lara zit niet helemaal lekker in haar vel maar heeft vier maanden de tijd om op Aruba bij te tanken, voor ze aan een nieuwe veeleisende baan bij een advocatenkantoor begint. Op Aruba woont Evelyn, haar oude vriendin en Lara maakt al snel nieuwe vrienden, wat haar voor de keuze zet voor twee - totaal verschillende - maar zeer aantrekkelijke mannen.

De setting is super. Het leven op Aruba klinkt geweldig en ook de mensen die Lara daar ontmoet zijn leuk om over te lezen. Het lijkt een uitgemaakte zaak hoe het af zal gaan lopen, maar Ekic weet het spannend te houden tot het einde. Tot die tijd gebeurt er genoeg. Het leest erg prettig, de zinnen zijn korte en er zit een goed tempo in het verhaal. 

Lara maakt in de tijd dat ze op het eiland vertoeft een ontwikkeling door, eigenlijk iets dat door haar keuze voor haar werk stil was blijven staan. Nu ze afstand heeft genomen, begint ze dingen helder te zien. Ik vond dat mooi gedaan. De andere personages krijgen precies voldoende uitwerking om ze te begrijpen, hoewel ik van Martijn toch net iets meer had willen weten.

Aan het einde zijn er wat knopen om door te hakken en moet er een misverstand uit de weg worden geholpen en dan staat Lara niks meer in de weg voor haar eigen happy ever after. Met 100 pagina's is het ideaal voor een paar uurtjes leesplezier.

Deze Zomerbries is een aangename leeservaring, met een prachtig eiland als basis en leuke personages.

67e5b4f68fe758796fa78c19f2230414.png

Van deze reeks zijn er nog drie andere verhalen te vinden op de Online bibliotheek, dus ... wordt vervolgd.

Hou jij van verhalen die spelen op mooie zonnige locaties?



Reacties op: Feelgood Friday tussendoortje - Zomerbries #1

Meer informatie

Gerelateerd

Over