Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Feelgood Friday Tussendoortje: De boer die ze niet kent

op 14 juni 2024 door

Net terug van vakantie was ik druk met van alles en nog wat. Toen ik even lekker ging zitten met een kop soep had ik net wat tijd om een ultrakort tussendoortje te lezen. Het verhaal heeft slechts vijf pagina's en was precies genoeg om mijn wat afgekoelde soep naar binnen te lepelen.

- door Helma -

f5b895d863e66de0b5447f67e168c2d1.png

Het tussendoortje van vandaag is door maar liefst drie auteurs bedacht en geschreven. Drie auteurs voor vijf pagina's? Ik hoor het jullie bijna denken. Maar jullie lezen het goed. De auteurs schreven het live onder een behoorlijke tijdsdruk tijdens het bookevent van April Books. Om de lat nog hoger te leggen kregen ze woorden uit het publiek toegeroepen die terug moesten komen in het verhaal:

Koffie, boerderij, boekevent, rock & roll, chaos, autopech, opblaasvriendje, sneeuwstorm en katten

Renée Olsthoorn, Emma Anna en Lisanne Stam draaiden hun hand er niet voor om. De drie schrijfsters trokken zich terug en slaagden er gedrieën in om een verhaal vol humor te schrijven.

Ik mocht het allemaal live meemaken tijdens het (supergezellige) event en het luide applaus uit de zaal was welverdiend. Ik hoopte dat het nog als piepklein e-book zou verschijnen, zodat ik het nog eens op mijn gemak kon lezen. Mijn wensen werden verhoord, want een paar dagen later lag het verhaal als epub al in mijn mailbox. Het leuke is dat het verhaal nu ook gratis te lezen is via KoboPlus. En voor zo'n heerlijk kort verhaal is altijd tijd!

Over De boer die ze niet kent

Wat de boer niet kent, dat lust-ie in dit geval wel!

Elvi is vanuit Rotterdam op weg naar de Noordoostpolder om haar prins op de witte trekker te ontmoeten, als ze met haar auto komt vast te zitten in de modder vanwege een niet-zo-galante tractorbestuurder. Wanneer de tegenligger in kwestie haar ziet, blijkt hij toch ridderlijker dan gedacht...

Een heerlijk tussendoortje om het weekend mee te beginnen!



Reacties op: Feelgood Friday Tussendoortje: De boer die ze niet kent

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Renee Olsthoorn

Renee Olsthoorn

Auteur, blogger en vertaler Engels en Frans. Trotse moeder en grootmoeder. Werkt...

Lisanne Stam

Lisanne Stam

Lisanne Stam (Den Helder, 1990) is een auteur met brede interesses en bezigheden...