Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leestip van Diana

op 22 oktober 2022 door

Het is weer zondag. Terwijl dit weekend de zon heerlijk schijnt en de bladeren van de bomen vallen, zitten we 's avonds heerlijk met een kop thee met de neus in een boek. Ook ik. Vandaag tip ik een boek dat ik pas net uit heb; een boek waar ik écht van heb genoten en waar ik nog twee delen van te gaan heb: Aan de hand van Sanne Hillemans.

- Door Diana -

38e5e45945adc20aff4c99eb66ec7c02.png

Over het boek

Wat een routineklus leek te zijn loopt totaal uit de hand als agent Benjamin Westra Alissa Bastille tegenover zich krijgt. Dit is zeker niet het eerste het beste slachtoffer. Hij probeert grip te krijgen op de zaak: wat heeft ze allemaal meegemaakt en wie is deze vrouw eigenlijk? Maar dan wordt het politiebureau overvallen.

Met vooruitziende blik probeert Benjamin Alissa in veiligheid te brengen. Te beginnen met een ontsnapping uit de handen van de overvallers, en eindigend in een achtervolging door Europa. Met wie heeft Alissa zich ingelaten? Kan Benjamin haar helpen? En kan hij voorkomen dat hij wordt meegezogen in de wereld van deze mysterieuze vrouw?

Mijn mening

De laatste tijd lees ik veel boeken waar ik van tevoren niet van weet welk genre het is. Dat bevalt me wel. Zo ben ik ook begonnen in Aan de hand van Sanne Hillemans. Het sterke begin, waarin meteen de twee hoofdpersonages bekend worden, spreken meteen aan. Dat dit een liefdesverhaal wordt, is meteen duidelijk vanaf het eerste hoofdstuk. Ondanks dat het genre bij het boek 'thriller' zou zijn, zou ik meer een feelgoodlabeltje eraan plakken. Het verhaal is spannend, en je wil echt weten wat er aan de hand is en hoe de politie Alissa gaat redden, maar bovenal is het een verhaal vol liefde, een liefde vol respect en offers, maar ook de keerzijde; het misbruik van een jonge vrouw komt aan de orde. Ik was verrast door de liefde in dit verhaal. Zo wil ik mijn toekomstige partner ook willen leren kennen. Daarom tip ik vandaag dit boek.

Heb jij dit boek of een ander boek van Sanne Hillemans gelezen? Wat vond je ervan?



Reacties op: Leestip van Diana

Meer informatie

Gerelateerd

Over