Meer dan 5,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leestip van Marieke

op 21 augustus 2022 door

Ondanks dat het in de zomertijd rustig is op het boekenfront, komen er toch nog meer dan genoeg nieuwe boeken uit waar je hebberig van wordt. Na even speuren tussen de nieuwe titels, was de keuze van Marieke snel gemaakt.

- door Marieke -

9dad08f0f9800f03281ddec67dc5ff40.jpg

Ik begin vaak ruim van tevoren al te bedenken welk boek ik wil uitlichten voor mijn tip van de week. Ook deze keer kies ik voor een boek van een auteur van Nederlandse bodem. Ik heb het boek nog niet gelezen, maar ik heb met veel plezier eerdere boeken van haar hand gelezen, dus ik verwacht dat haar nieuwste boek me opnieuw prima zal bevallen.

Mijn tip voor deze week is: Nooit meer alleen van Susan Muskee

Susan Muskee iheeft al een aantal rasechte feelgoods op haar naam staan. Haar schrijstijl is humorvol en soepel met volop ruimte voor romantiek en een tikje drama. Ze is behalve schrijfster ook stemacteur en voor de liefhebbers van luisterboeken: Susan heeft deze keer haar eigen boek ingesproken. Het grappige is dat haar hoofdpersoon relatietherapeut is en ik ga ervan uit dat ze daarvoor niet uit haar eigen leven heeft kunnen putten. Susan is namelijk onlangs getrouwd met haar grote liefde!

Over Nooit meer alleen

Claudette heeft alles. Als de succesvolste relatietherapeut van het land weet ze elke relatie weer op de rit te krijgen. Haar praktijk heeft een ellenlange wachtlijst, haar boek met relatietips is toe aan de twaalfde druk en een plekje bemachtigen voor haar onlinecursus is slechts weggelegd voor the lucky few. Ook haar eigen huwelijk met jeugdliefde Lammert is er een volgens het boekje, met als kers op de taart hun tweeling Rijk en Eloise. Kortom: Claudettes leven is perfect.
Totdat Lammert op een doodgewone woensdagavond de drie woorden uitspreekt die ze nooit had verwacht: ‘Ik wil scheiden.’ Het kunnen lijmen van andermans huwelijk is één ding, maar hoe red je dat van jezelf?

Komt dit boek bij jou op de leeslijst?



Reacties op: Leestip van Marieke

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Susan Muskee

Susan Muskee

Susan Muskee (1993) is auteur en stemacteur. Van haar hand verschenen onder ande...