Meer dan 5,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leestip van Sanne

op 16 oktober 2022 door

Op deze zondag halverwege oktober lijkt het weer nog te twijfelen. De buien die naar beneden vallen en de bomen die verkleuren hinten naar de herfst, maar met temperaturen morgen van plaatselijk 22 graden, denk je eerder aan de lente. Zou Sanne bij het geven van de vertrouwde leestip op zondag ook zitten wikken en wegen wat het moest gaan worden? Wordt het nat en warm?

-Door Sanne-

67c6c3344439635f2b582d845284c074.png

Op het moment is mijn leesflow zo wisselvallig als het weer. Ik wissel moeizame boeken af met vlot leesvoer. Jeugdliteratuur tussendoor (want het was Kinderboekenweek) om daarna langere periodes te vertoeven in romans. Van papieren boek, switch ik naar mijn e-reader en in de auto stap ik over op een luisterboek. Het is echt van alles wat en ik merk dat de boeken waar ik naar uitkijk om te gaan lezen net zo afwisselend zijn. Ik kan maar moeilijk kiezen. Toch was ik over mijn leestip gelijk zeker. Ik ken het verhaal nog niet, en toch ook wel. 

Mijn leestip is: It starts with us van Colleen Hoover

Een tijdje geleden las en besprak ik het boek It ends with us. Een mooi en aangrijpend boek over een ijzersterke vrouw die ondanks dat in een lastige situatie belandt. Als Lily Ryle ontmoet, is er gelijk een sterke aantrekkingskracht tussen de twee die uitbloeit tot een relatie. Hun band is mooi, maar kent ook zo zijn problemen. Ik vond het een prachtige en aangrijpende roman, met een hele mooie boodschap (mocht je mijn volledige recensie willen lezen, dan kan dat hier).

Maar mijn tip gaat niet over It ends with us, maar over It starts with us. Dit boek verschijnt aankomende week in het Nederlands. Het is een prequel en vertelt het verhaal van de jeugdvriend van Lily: Atlas. Zonder al te veel te verklappen over het plot voor zij die het verhaal nog niet kennen, de manier waarop Lily en Atlas elkaar ontmoeten is heftig. Ook Atlas had een zware jeugd, maar hun innige vriendschap geeft veel steun. Ik ben heel benieuwd wat zijn verhaal is en verwacht een hoop liefde, maar ook de nodige tranen, Hoover kennende. Dus ja; ik denk dat mijn tip warm en nat zal zijn, hahaha!

67c6c3344439635f2b582d845284c074.png

Ken jij It ends with us? Ben je ook benieuwd naar het verhaal van Atlas of was het boek over Lily, Ryle en Atlas gesloten voor jou?



Reacties op: Leestip van Sanne

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Colleen Hoover

Colleen Hoover

Colleen Hoover (1979) is een wereldwijde bestsellerauteur en TikTok-sensatie wie...