Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leestip van Sanne: Liefs uit Londen

op 11 juni 2023 door

Op deze zonnige zondag geven we jullie weer een nieuwe leestip. Dit keer is het Sanne haar beurt die jullie voorziet van een heerlijke feelgood roman die de moeite van het lezen waard is. 

Door Sanne

Het boek dat ik vandaag tip had mooi gepast in de TUI Zomerlezen Reading challenge, want met dit boek waan je je even in een andere stad, ware het niet dat Londen geen bestemming is in deze challenge. Maar, dat mag wat mij betreft de pret niet drukken. Want voor wie net als ik dol is om in boeken af te reizen naar andere oorden en plaatsen, is dit boek een aanrader. 

Mijn leestip van de week is... Liefs uit Londen van Iris Visser

In Liefs uit Londen maken we kennis met Hannah. Ze is de assistent van de eigenaar van een grote winkelketen. Hij is verschrikkelijk bot en heeft al menig assistent verslonden én aan het huilen gekregen. Als ze eerst haar vriend tijdens een nieuwjaarsfeest betrapt met een ander en niet kort daarna te horen krijgt dat ze met haar vreselijke baas voor een paar weken op zakenreis naar Londen moet, baalt ze enorm. En dat is een understatement. Eenmaal in Londen wordt ze gedwongen nog nauwer met haar baas samen te werken, maar blijkt hij een veel menselijkere kant te hebben dan zij altijd heeft gedacht.

Mijn mening over Liefs uit Londen

Het boek is een KoboOriginal en ik luisterde het tijdens het huishouden en mijn ritjes in de auto. Ik had nog niet eerder iets van Iris Visser gelezen, maar gelijk viel me haar schrijfstijl op. Die is niet alleen heel vlot, maar ook erg grappig. Visser bleek koningin te zijn in het vinden van de synoniemen en weet elke situatie gevat en hilarisch te omschrijven. Meer dan eens proestte ik het uit, ook al was de situatie voor hoofdpersoon Hannah eigenlijk helemaal niet zo grappig... 

Ik merkte dat ik snel door het boek heen ging en ook als het maar even kon het luisterboek aanzette. Hoewel Hannah in eerste instantie wat vlak op me overkwam, bleek ze al snel te veranderen in een doortastende en sterke vrouw. Het boek was nergens saai, had leuke personages en fijne dialogen. Natuurlijk heeft het boek ook een beetje romantiek en is daarmee een heerlijk feelgood boek. Een aanrader!

Liefs uit Londen is het eerste deel uit de serie 'Liefs uit' en na dit eerste deel kun je ook de los te lezen boeken Liefs uit Ibiza en Liefs uit New York lezen. Met deze serie ga je heerlijk op vakantie vanuit je luie stoel.

Heb jij al eens iets van Iris Visser gelezen? Wat vond je ervan?



Reacties op: Leestip van Sanne: Liefs uit Londen

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Iris Visser

Iris Visser

Iris Visser (1993) groeide op op Vlieland, studeerde Europese talen en culturen ...