Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Reisjournal van Geraldine Kemper

op 20 oktober 2017 door

Geraldine Kemper reist voor haar programma 3 op reis de hele wereld rond. Met haar Reisjournal deelt ze tips, travelhacks en opdrachten gebaseerd op haar jarenlange reiservaring. 

- Door: Janneke - 

Wij van We Love Feelgood houden van reizen! Dat hebben jullie afgelopen zomer kunnen lezen in onze artikelen over Vakantielezen. Zo ging bijvoorbeeld Nathalie naar Hongarije, Marieke naar Griekenland en ging Helma op reis in ons eigen mooie Nederland. Naast de vele foto’s die we op vakantie maken, ben ik zelf altijd een beetje aan het worstelen met het bijhouden van een vakantiedagboek. Want al die leuke herinneringen die moet je toch vastleggen, maar hoe doe je dat? En ga ik het volhouden om het elke dag bij te werken? Daarom vond ik het erg leuk om de Reisjournal van Geraldine te gaan testen. Dus hij ging mee in mijn koffer op vakantie naar Kreta.

Uitebe8e20ae4bf5aca04c3001aa2b3cccec.jpegrlijk

De Reisjournal heeft een A5 formaat en kan dus heel makkelijk mee in de tas. De flexibele kaft blijft dankzij zijn stevigheid tijdens je reis mooi en de elastieken band om de kaft heen zorgt ervoor dat ook de binnenkant niet kan beschadigen. Ook erg handig dus voor losse bonnetjes en papiertjes die zo netjes in je journal blijven! So far so good dus. Het papier is van mooie kwaliteit! Niet te dik, niet te dun en je kunt er lekker op schrijven. Het is ook stevig ingebonden, dus geen blaadjes die eruit vallen na gebruik. 

Inhoud

Wat opvalt als je de journal openslaat, zijn de leuke reisfoto’s aan de binnenkant van de kaft en de emoji-stickers die je erbij krijgt! Zeker een leuk extraatje om de sfeer van een dag vast te leggen. De Reisjournal bestaat uit opdrachten en tips, maar er is ook veel ruimte om je eigen reiservaringen in te vullen. 

Op7694a92f4e63b69f79f2bf669cc0a25f.jpegvallend & Origineel

Origineel aan deze Reisjournal zijn de uitdagende opdrachten die erin staan! Bijvoorbeeld: kies het gekste of onbekendste lokale drankje en trakteer je reisgenoot hierop, of teken elk dier dat je vandaag tegenkomt. Ook is er ruimte om iets te schrijven over de mensen die je op je reis hebt ontmoet, er is plek voor foto’s en er zijn gekleurde papiertjes die je kunt uitscheuren. 

Conclusie

Ben jij een avontuurlijke reiziger en ga je backpacken of met je vrienden op reis? Dan is de Reisjournal van Geraldine Kemper geschikt voor jou! Je hoeft niet elke dag iets bij te houden, maar het gaat om de ervaringen die je kunt vastleggen en de mooie herinneringen die je wilt bewaren. Een keurig, chronologisch dagboek wordt het dus niet, maar wel een prachtige verzameling van alle mooie momenten tijdens je reis.  

(Bron foto header: Instagram: geraldine_kemper, 1 juni 2017)



Reacties op: Reisjournal van Geraldine Kemper

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper is televisiemaker, wereldreiziger en presentatrice voor BNN, va...