Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

MeiMannenMaand: Sex & The Single

op 23 mei 2017 door

In MeiMannenMaand kan natuurlijk een boek van hardcore single Thom Arisman niet ontbreken. Hij kreeg grote bekendheid als columnist in zowel de Nederlandse als de Vlaamse Flair en zijn dating avonturen op zoek naar die Ene, Grote Liefde gaan onverminderd door. Op niets verhullende, schaamteloos openhartige en verslavend hilarische wijze beschrijft Thom zijn single-avonturen in Sex & the Single 1. Wij lazen het boek en leefden mee met zijn zoektocht. Soms hardop lachend en soms ontroerd.

Helma: Zijn columns in de Flair zijn volkomen langs me heen gegaan, maar ik kan begrijpen waarom ze een groot succes waren (en stiekem ook wel werden gelezen door mannen). Hij is echt zo grappig, neemt geen blad voor zijn mond en spaart ook zichzelf niet. Ik moest regelmatig hardop lachen en dat heb ik echt niet zo snel bij een boek. Op andere momenten wist hij me ook echt te raken. De column over zijn oma: zo lief! 
Toch blijf ik twijfelen of Thom is wie hij zegt dat hij is. Is hij misschien toch stiekem een keurig getrouwde 'familyman' of heel misschien een vrouw? Ik kreeg zelfs de associatie met Irix Houx. Het zal toch niet?

Renate: Had zijn columns wel eens gelezen, Ideaal boek om op vakantie te lezen, hele korte hoofdstukken, vlot geschreven, humor mogen we ook niet vergeten, leuk om te lezen, en een van de weinige boeken, die mijn vriendinnen gelijk willen lezen, al denk ik dat de cover hier ook een grote rol in speelt. 

Marleen: Ik had ook nog nooit van Thom of van zijn columns gehoord, totdat ik zijn nieuwste boek tegenkwam bij verwachte boeken. Ik heb echt genoten van het boek en schoot er ook doorheen. Het is misschien meer een boek waarvan je tussendoor een paar hoofdstukjes leest, maar het boek is zeker aan te raden! Ik heb regelmatig hardop gelachen en dat zorgde voor rare blikken in de trein. Hebben jullie ook hardop moeten lachen? 

Lore: Ik heb Thom zijn columns altijd met veel plezier gelezen. Van zodra ik de Flair in handen kreeg, ging ik meteen naar de columns . Ik was dan ook heel enthousiast toen we dit boek gingen lezen. Zijn boek voldeed voor mij dan ook aan de hoge verwachtingen die ik er op voorhand van had! Tijdens het eerste hoofdstuk begon ik te lachen en ik denk dat ik amper stopte tot aan het einde. Thom heeft een geweldig gevoel voor humor en dat maakt dit boek mee zo geweldig. 

Sanne: Thom is eerlijk, Thom is grappig, Thom is single en Thom is gek op vrouwen. En al zijn gebeurtenissen rondom zijn single leven deelt hij met ons in korte verhaaltjes van maximaal 2 pagina's. En ik heb er smakelijk om gelachen. En ja, dat heeft regelmatig voor vreemde blikken mijn kant op gezorgd als ik in het openbaar zat te lezen. Het is geen boek dat je achter elkaar uit leest, maar wel heerlijk is om met regelmaat een aantal hoofdstukken uit te lezen. Ik vond het erg leuk om eens een kijkje te krijgen in het (single) mannenbrein.

Conclusie is dat we allemaal dol op Thom zijn! Maar de grote vraag blijft natuurlijk: hoe ziet hij er nu uit? Is hij echt de sportieve man met dat strakke kontje (van het squashen) en die grote neus (‘ik kan onder de douche een sigaret roken’)?

Als je benieuwd bent naar onze recensies, klik dan op onze namen: Renate, Marleen, Lore, Sanne, Helma

Morgen op We Love Feelgood een exclusief interview met deze geheimzinnige man!

PS: Als jij op date geweest bent met Thom, laat het ons weten of nog beter: deel een foto van jullie romantische one-on-one (en natuurlijk blijft dat onder ons. Our lips are sealed :-) !)



Reacties op: MeiMannenMaand: Sex & The Single

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Thom Arisman

Thom Arisman

Thom Arisman is freelancejournalist, in de dertig en single. In tijdschrift Flai...