Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Shana Gray ebook-feuilleton: Vrijdag

op 06 april 2018 door

De vijfde dag van de week, het weekend staat voor de deur! En het einde van ons ebook-feuilleton komt langzaam in zicht en daarmee ook het einde van de absurde sollicitatieprocedure waar Tess zich in bevindt. Hoe zal dit gaan aflopen? Wordt dat in Vrijdag steeds duidelijker?

Inmiddels zijn we met elkaar alweer wat dagen onderweg. Gezellig en leuk, zijn we het met elkaar eens of liggen onze meningen uiteen?

fd80eefca1ae97ba29727ab83386947d.jpg

Wat vinden wij van Vrijdag?

Helma:
De week schiet lekker op. Is vandaag haar laatste opdracht of zal ze ook in het weekend nog aan de slag moeten? Ik word er inmiddels wel een beetje moe van dat ze van elke man die ze ziet opgewonden raakt. Mr. Monday is nog niet uit haar gedachten of ze krijgt alweer fantasieën over de volgende man van de dag. Iets anders wat ik een beetje apart vind is dat Mr. Monday en Tess elkaar nog steeds niet tutoyeren, ondanks dat ze al een paar hartstochtelijke momenten samen beleefd hebben. Maar inmiddels word ik wel steeds benieuwder wie Mr. Monday in werkelijkheid is en of de andere mannen van de week misschien wel een (familie)relatie met hem hebben. Natuurlijk slaagt ze weer voor de opdracht, die ze opmerkelijk snel voor elkaar krijgt, en heeft daardoor tijd om informatie voor haar wraakplan boven water te halen. Wat heeft Zaterdag voor haar in petto?

Sanne:
Nu Mr. Monday en Tess steeds meer nader tot elkaar komen, en de week verstrijkt, ben ik steeds nieuwsgieriger naar hoe het verhaal af gaat lopen. Daarom begon ik met veel zin aan vrijdag, de laatste dag van de werkweek! De spanning vond ik in de vorige dagen nog niet om te snijden en de opdrachten gingen Tess wat te makkelijk af. Maar met het einde inzicht, moet de climax zich nu vast gaan opbouwen.

Toen Mr. Monday Tess waarschuwde voor de pittige dag die ze tegemoet ging, kreeg ik nog meer hoop. Zou ze het nu eindelijk lastig gaan krijgen? Zou het vuur haar aan de schenen worden gelegd? Helaas werd ik daarin wat teleurgesteld. Hoewel Tess in dit deel wel dichterbij het raadsel rondom haar vader komt, is de taak die het bedrijf voor haar in petto heeft eentje die ze zonder al te veel problemen oplost. Nog twee dagen te gaan. Waar zal dit eindigen?

Marieke:
Vrijdag is gewoonlijk mijn favoriete dag van de week, maar deze vrijdag wist me niet zo te boeien. Een nieuwe dag voor Tess haar sollicitatie en een nieuwe man. Mister Friday weet haar ook niet zo te boeien, het wordt haar steeds duidelijker dat het Mister Monday is voor haar. Wat zit er toch voor verhaal achter die man?

Tess krijgt haar nieuwe opdracht. Opnieuw toegang tot een hoop files op de computer en deze keer weet ze naast de informatie voor haar opdracht ook informatie over het verleden boven water te halen. Het is best spannend hoe dat uit gaat pakken. Nog twee dagen, ik ben nu toch wel benieuwd naar de afloop van het verhaal.

Marleen:
Nee, helaas, de originaliteit van de dagen van de week én de mannen laat steeds meer te wensen over hoe dichter je bij het weekend komt. De ongeloofwaardigheid begint me steeds meer te irriteren en ik lees eigenlijk alleen nog maar verder hoe het gaat aflopen met Tess, de zeven knappe mannen en haar wraak voor haar vader. Hoewel ik Mr. Monday echt een schatje vind, blijven de andere mannen echt compleet niet hangen. Ik heb het verhaal over Mr. Friday net uitgelezen, maar ik kan je eigenlijk niet meer vertellen welke opdracht Tess vandaag weer kreeg. Wel verfrissend is om eindelijk eens te lezen dat Tess verder gaat met haar wraakplan en dat dit eindelijk een beetje vorm gaat krijgen. Ik ben heel erg benieuwd wat ze uiteindelijk zal besluiten. En hé, het weekend staat voor de deur! Zal ze ook op zaterdag en zondag opdrachten krijgen? Happy weekend! 

Ideke:
Vrijdag, het vijfde deel van de zeven dagen ebook serie. Het deel waarin naar mijn mening weinig 'spannends' gebeurt. Tess wordt door Mr. Monday zelf opgehaald, natuurlijk in een geweldige sportauto. Het vuurwerk tussen Tess en Mr. Monday breekt dan weer los. Aangekomen bij Diamond krijgt Tess te maken met Mr. Friday. Op het eerste oog niet zo'n aantrekkelijke sexy man maar Tess krijgt bij het zien van deze man toch associaties met een andere tak van sport op seksueel gebied.
De opdracht van vrijdag wordt op een ongeloofwaardige manier en snelheid afgewerkt. Wel heeft Tess meer informatie voor haar wraakplan naar boven gehaald. Hier gaat ze slordig mee om, dus weer een minpuntje in haar overigens glansvolle opgang naar de sollicitatie voor CEO.

Nog twee dagen te gaan, het einde ontrafelt zich. Tess komt steeds dichter bij het einde van haar sollicitatieprocedure en ze weet ook steeds meer over haar persoonlijke geschiedenis. Volgende week gaan we verder met de hete weekendman van Zaterdag en komen we steeds dichter bij het einde van ons ebook-feuilleton. Hoe zal dit gaan aflopen? Fijn weekend!

We hebben nog maar een dag voor de boeg! In Zondag al alles duidelijk gaan worden. Zal Tess de functie van CEO in de wacht slepen of gaat ze toch haar vader wreken? Of gaat het misschien nog een heel andere kant op? We komen het allemaal te weten op de laatste dag.

Lees hier de andere verslagen van maandagdinsdagwoensdag en donderdag.


Reacties op: Shana Gray ebook-feuilleton: Vrijdag

Meer informatie

Gerelateerd

Over