Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Zomerverhaal van Stefan Tetelepta

op 19 augustus 2019 door

Het is weer tijd voor een zomerverhaal dat speciaal voor jullie en de Feelgood Club is geschreven. Het verhaal van vandaag heet Nioma en is van de hand van Stefan Tetelepta.

Hij koos voor het schrijven van een feelgoodthriller. Of dat bestaat? Nu wel, en je kunt het zelf gaan lezen.

Om Stefan beter te leren kennen interviewden we hem uiteraard ook aan de stamtafel in ons Meet & Greet Café en jullie kunnen hem daar ook het hemd van het lijf vragen of met hem praten over dit verhaal en wat hem verder bezighoudt. 

Happy reading en tot straks in het Meet & Greet Café! 

968c23fdc31cab6e730c6a8f27311ec4.png

Nioma

Door Stefan Tetelepta

Hij praat met haar!
Ik zit op bed in de slaapkamer.
Achter mij gaat de zon onder, dat zie ik aan de snel veranderende schaduwen over het behang. Ik heb vanuit deze kamer al honderden keren de zon onder zien gaan, dat is een van de voordelen van wonen in een flatgebouw. Hoewel, het woord flat doet dit gebouw eigenlijk geen eer aan. We wonen op de hoogste verdieping van een luxe appartementencomplex, zestien verdiepingen boven de geplaveide entree.
Eigenlijk durfde ik hier niet te wonen, maar Werner was meteen verliefd op deze woning. En ik ben verliefd op Werner. Doe je niet alles voor de liefde?
Ik hou van Werner sinds ik hem zag in het atelier waar hij zijn beelden exposeerde. Ik ben altijd op zoek naar kunst om in te investeren. Als je bulkt van oud geld moet je iets doen om het te laten rollen, en via een kennis kwam ik terecht op Werners vernissage.
Ik smolt van zijn lieve woordjes en aandacht en mijn geestelijke problemen verdwenen als sneeuw voor de zon. Liefde overwint alles, het is echt zo! Mijn psychiater die me helpt in donkere tijden stond versteld van de positieve ontwikkelingen die ik doormaakte.
Liefde. Overwint. Alles!
Ook hoogtevrees.

Lees hier het zomerverhaal van Stefan Tetelepta

Je kunt dit korte verhaal van Stefan ook op je Hebban-boekenplank zetten, een recensie schrijven of een waardering achterlaten.

420521046aef0c75fa91bc6b82a92ecc.png

Heb je een zomerverhaal gemist? In dit overzicht zijn linkjes naar alle verhalen terug te vinden.

Foto banner aangeleverd door Stefan Tetelepta 



Reacties op: Zomerverhaal van Stefan Tetelepta

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Stefan Tetelepta

Stefan Tetelepta

Stefan Tetelepta publiceerde in de zomer van 2018 KIsmet, een feelgoodroman met ...