Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

We verloten tien boeken!

op 06 juni 2017 door

Geef toe, jullie dachten dat dit leesclubfeuilleton er zo goed als opzat, nietwaar? Enkel nog een eindverslag en dan weer over tot de orde van de dag. Dat was buiten leesclubheldin Debbie gerekend! Ze wist ons net te vertellen dat we maar liefst tien papieren boeken van Lichte jaren mogen verloten, als dat niet fijn is! Bedankt alvast, uitgeverij Atlas Contact! 

Het enige wat je moet doen om in aanmerking te komen, is hieronder een korte commentaar plaatsen. Vanzelfsprekend kunnen enkel die mensen meedingen die aan alle leesclubonderdelen deelgenomen en een recensie geplaatst hebben. Mensen die het boek al kregen na de meet & greet met Nino Haratischwili in Amsterdam vragen we om niet mee te doen aan onze verloting.

Reageren kan tot zondag 11 juni, 12h00. Later die dag wordt het eindverslag geplaatst en zullen we ook de winnaars van de tien boeken bekendmaken. 

Wij horen graag van jullie, 
Guy & Greet 



Reacties op: We verloten tien boeken!

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Elizabeth Jane Howard

Elizabeth Jane Howard

Elizabeth Jane Howard (1923-2014) is een van de grootste schrijvers van het naoo...