Meer dan 5,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Kutschke - Extra strong

op 20 april 2018 door

Muggen en Vlinder, offers die in de Trave gegooid worden en duivelse wimperslagen roepen vragen op in De stad, het meisje en de Duivel.

Mevrouw Kutschke schreef een roman, zo bijzonder en zo pittig, dat ik haar niet met haar voornaam durf aan te spreken. Natuurlijk is het mogelijk om gewoon het verhaal te lezen als een familiesaga met enkele duivelse en magische trekjes. Toch zijn er een aantal lezers die smullen van de beschreven mythologie en mythische motieven, geschiedenis en andere diepere onderlagen. Speciaal voor de lezers die op zoek zijn maar het bespreken van deze diepgravertjes hebben we hier een topic gemaakt.

Als je helemaal niets hebt met die onderwerpen dan laat je dit topic lekker links liggen. Als je er van smult om iets in te brengen ga dan vooral je gang. Als je zelf niets weet in te brengen maar wel graag leest wat anderen allemaal terugvinden en schrijven neem dan gerust een kijkje.

777c7295ad88ad6cda4c6e46625e3624.jpg

De eerste vraag ligt al klaar, ingestuurd door een literatuurliefhebber en diepgraver

  • Herkennen jullie het Faustmotief en zo ja, wie is hier Faust?

Hier kunnen jullie alvast mee van start. Andere vragen kunnen jullie in onderstaande discussie plaatsen. Probeer weer allemaal goed gebruik te maken van de grijze knop als je reageert op een ander en de roze knop voor nieuwe vragen en opmerkingen.



Reacties op: Kutschke - Extra strong

Meer informatie

Gerelateerd