Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 1: Vooraf

op 01 november 2023 door

Welkom bij de eerste vraag van de Heel Nederland Leest leesclub met Sonny Boy van Annejet van der Zijl. Misschien heb je inmiddels het boek bij jouw bibliotheek weten te bemachtigen. Maar ook als je het boek nog niet bezit, kun je deze vraag beantwoorden.

Vraag 1 Voorafgaand aan het lezen

1a. Annejet van der Zijls Sonny Boy verscheen voor het eerst in 2004. Het kan dus goed zijn dat je het boek al eerder hebt gelezen. Heb je het boek al eerder gelezen of is dit de eerste keer? En indien je het boek al eerder hebt gelezen, wat vond je er toen van?

1b. Welke verwachtingen heb je (nu) van het boek? En in hoeverre worden die verwachtingen eventueel gevormd door de ervaring die je eerder had?

***

Let op: Wil je antwoorden op iemand, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder die opmerking. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking'-button helemaal onderaan alleen als je een losse opmerking wilt plaatsen.



Reacties op: Vraag 1: Vooraf

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Annejet van der Zijl

Annejet van der Zijl

Annejet van der Zijl (1962) studeerde in Amsterdam en Londen. Ze werkte tie...