Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 9 | Foto's, quotes & passages

op 25 november 2023 door

In het boek vind je in het midden een aantal foto's. Wat vond je hier van? En ben je nog quotes tegengekomen die je opvielen of zijn er misschien passages die extra indruk op je hebben gemaakt?

fee87f43cbae972bc969ca1a3b4efdf0.jpg

Vraag 9 | Foto's, quotes & passages

a) Midden in het boek stuit je tijdens het lezen ineens op een aantal pagina's met foto's. Vond je de foto's een meerwaarde voor het verhaal?

b) Een aantal keer is de opmerking voorbij gekomen dat de foto's de plot verrieden door hun positie middenin het boek. Wat had je een betere oplossing gevonden voor de foto's?

c) Ben je tijdens het lezen nog mooie uitspraken tegengekomen of is er een bepaalde passage uit het boek dat je bij is gebleven?

fee87f43cbae972bc969ca1a3b4efdf0.jpg

Let op:

  • Vermeld bij je antwoord alsjeblieft de letters van de vraag
  • Als je een reactie wilt plaatsen bij de opmerking van iemand anders, gebruik dan de grijze reageer-knop onder die opmerking.
  • Wil je zelf iets nieuws vertellen, gebruik dan het lege witte veld onderaan de pagina en kies voor de roze knop ‘plaats een reactie’.



Reacties op: Vraag 9 | Foto's, quotes & passages

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Annejet van der Zijl

Annejet van der Zijl

Annejet van der Zijl (1962) studeerde in Amsterdam en Londen. Ze werkte tie...