Meer dan 5,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

8/ Spanning & ontknoping

op 07 mei 2020 door

Voor vandaag staat vraag 8 op het programma. We gaan het hebben over de spanning in dit boek, hoe die al dan niet bereikt wordt, en over de ontknoping. Twee heel belangrijke elementen bij een thriller. 

Ik mis bij vraag 6-7 trouwens nog reacties van Hanna, Nele en Mirjam. 

Denken jullie aan de recensies? Deadline is dit weekend. 

We werken met tien separate discussiepagina's, iedereen kan zijn antwoorden in het grote, witte veld onderaan schrijven. Reageren op de bijdragen van anderen doe je via de grijze Reageer-knop. Hoe meer hoe liever, zo krijgen we een boeiende leesclub met veel interactie. 

Wat dat reageren onderling betreft, loopt het bij een aantal van jullie niet zo goed. Kirs en Brigitte heb ik er bij vraag 7 al op aangesproken, en ik zou er nu ook Hanna, Nele en Tinetee attent op willen maken. Enkel de eigen (korte) antwoorden plaatsen, geldt niet als een succesvolle leesclubdeelname. Scroll een keer door de reacties van de anderen en probeer wat actiever te zijn alsjeblieft. Succes!

Zo, de volgende vraag, ik zou het bijna vergeten :-) 

Wil iedereen in zijn antwoord alsjeblieft duidelijk 8a/ en 8b/ vermelden? 

8a/ Typeer het boek in drie woorden (zonder verdere uitleg). Probeer niet allemaal dezelfde woorden te kiezen. 

8b/ Op een schaal van 1 tot 10, hoe spannend vond je het boek? Op welke manier probeerde de auteur de spanning op te drijven? Bij deze vraag kun je alles noteren wat met de spanning in het boek te maken heeft.



Reacties op: 8/ Spanning & ontknoping

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Pascal Engman

Pascal Engman

Pascal Engman is journalist en werkte bij vooraanstaande Zweedse kranten. Hij na...