Meer dan 5,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Samen ontdekken we de hemel

op 05 juli 2020 door

Alweer een hele tijd geleden plaatste ik een samenleesoproep voor De ontdekking van de hemel van Harry Mulisch, daar kwamen toen een aantal enthousiaste reacties op en nu is het dan eindelijk zo ver: Wij gaan het boek lezen!

e99524384ce7ed0cc717eee395edb80b.jpgDe ontdekking van de hemel wordt door vele lezers aangeprezen als een schitterend boek dat je absoluut gelezen moet hebben, maar er gaan ook geluiden dat het wel een pittig boek kan zijn. Om die reden en omdat het toch een dikke klepper van 900 bladzijden is gaan we het boek hier in delen bespreken, zodat alles lekker overzichtelijk blijft en de bevindingen uit het eerste deel niet weggezakt zijn tegen de tijd dat het boek uit is.

Harry Mulisch heeft het ons makkelijk gemaakt: het boek bestaat uit vier delen. 
Dus maak ik bij de reacties vier 'draadjes' aan, voor elk deel een nieuw draadje zodat de kans op het lezen van spoilers klein is.

Omdat we allemaal een overvolle leesplanning hebben ga ik geen strak schema opzetten... ik zou zelf waarschijnlijk de eerste zijn die zich er niet aan kan houden ;-)
We houden het gewoon open, je begint binnenkort met lezen en je laat na elk gelezen deel in de reacties weten wat je er van vond, wat je opviel of waar je vragen over hebt! (Let op: er komen dus geen leesclubvragen van mij)

Veel leesplezier!!



Reacties op: Samen ontdekken we de hemel

Gerelateerd

Over

Harry Mulisch

Harry Mulisch

Harry Mulisch (1927-2010) groeide op als zoon van een Oostenrijks-Hongaarse vade...