Meer dan 5,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Inschrijving/Deelnemers

op 04 maart 2016 door

Uitgeverij Podium stelde 15 exemplaren beschikbaar voor een Hebban Leesclub met het boek Alleen met de goden van Alex Boogers, naar aanleiding van het winnen van de Boekhandelsprijs 2016. De inschrijfperiode is voorbij, de deelnemers zijn bekend. Kijk snel in onderstaande lijst! Zit je erbij, dan ontvang je misschien vandaag (16 maart) al het boek. Zit je er niet bij, dan kun je meedoen met een eigen exemplaar. 

DEELNEMERS

Uit alle aanmeldingen voor Alleen met de goden zijn de volgende deelnemers geselecteerd:
Mandy Goede
Rik Limpens
Martijn Minnema
Paul Nijhuis
Bojoura van Uden
Jan Stoel
Marja Smeulders
Maurice Raemakers
Josje Frumau
Frank den Hoedt
Kris Smet
Maria Burger
Paul Wormsbecher
Lore Evens

Mede namens Uitgeverij Podium wensen we jullie veel leesplezier met het boek en de discussie. Jullie coördinator voor deze leesclub is Maritza Dubravac.

Laat hieronder in een reactie weten wanneer jij het boek hebt ontvangen. Stel jezelf ook kort en bondig voor, zodat we van elkaar weten wie we zijn. Het is handig om voor het lezen al even de leesclubvragen door te nemen, want daarover kan al tijdens het lezen gediscussieerd worden.

P.S.: Heb je geen exemplaar gewonnen, dan mag je natuurlijk altijd meedoen met jouw eigen exemplaar. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!


Reacties op: Inschrijving/Deelnemers