Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

9/ Tofste sterrencast ooit

op 18 augustus 2023 door

In afwachting van een of andere grote Hollywood-producer gaan we Anna en Charlotte zelf verfilmen. Ik vraag jullie niet welke bekende acteurs jullie zien in de rollen van Anna, Erich, Carl, Ida, Ella, Charlotte, Leo, Ernst, Richard, Edith, Gisela, Felix en alle anderen, dat zou te veel voor de hand liggen. Toch gaan we een leuke cast samenstellen. 

9a/ Welke rol zou je zelf kunnen/willen spelen? Je hoeft je niet tot de hierboven genoemde personages te beperken, het boek telt er genoeg om uit te kiezen. Als vrouw mag je natuurlijk ook voor een mannenrol kiezen. Waarom denk je dat die rol bij jou past? En waarom kies je voor een hoofdrol/bijrol?

9b/ Kies iemand uit deze groep leesclubdeelnemers en vertel voor welke rol die persoon met succes auditie zou kunnen doen. Natuurlijk moet je erbij vertellen waarom, want dat is voor de persoon in kwestie het leukste aan je antwoord. De meesten van ons kennen elkaar niet echt, maar dat hoeft geen probleem te zijn, de manier waarop we deelnemen aan een leesclubdiscussie zegt veel over ons. Laat je fantasie de vrije loop! 

Wil iedereen in zijn antwoord alsjeblieft duidelijk 9a/ en 9b/ vermelden? 

PS: Vergeten jullie de recensies niet? Ik zie dat er nog maar vier geplaatst werden, werk aan de winkel dus :-) 



Reacties op: 9/ Tofste sterrencast ooit

Meer informatie

Gerelateerd