Meer dan 5,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Deel 7&8 Anna Karenina - 17 april

op 17 april 2017 door

Kijk eens aan, we zijn al weer toe aan de laatste episode, de combinatie van deel 7 & 8...

Onder deze blog kun je nog heerlijk kletsen en discussieren over deel 7&8. Ook tips voor verder lezen of het bekijken van passende films zijn van harte welkom. Voor de die hards onder ons hebben we vanaf vandaag ook nog leesclub vragen onder de discussie pagina, de pagina die al wekenlang werkeloos bij de tegels staat. Als je het boek nog niet uit hebt, is het verstandig om hier en bij die leesclub vragen nog even weg te blijven vanwege spoilers. Voor de lezers die het rustiger aan doen blijft de mogelijkheid om bij de eerdere discussiepagina's hun verhaal te doen.

We formuleren bij deze episode geen vragen meer want de discussie loopt ook zonder die vragen wel door. Als je iets wilt delen of vragen of ventileren vorm dan een 'draadje' zodat iedereen kan reageren met de grijze reageerknop. We nodigen jullie allen uit om zelf een hele leuke vraag of opmerkelijk element te plaatsen.

Nu we het laatste deel bereikt hebben...

Omdat we nu aan de laatste episode van dit boek aangekomen zijn, gaan we nadenken over een recensie. Het zou zo mooi zijn als iedereen, die een recensie wil plaatsen, dit op dezelfde dag rond het zelfde tijdstip zou kunnen doen zodat we een treintje aan recensies van Anna Karenina online krijgen op Hebban. Op dit moment inventariseren we of 9 mei tussen 19.00 uur en 21.00 uur een goed tijdstip is. Geef even aan of dit voor jou zou kunnen.

Veel lees- en discussieplezier iedereen!
Evelien en Gigi

Als je hier uitgepraat raakt, kun je de algemene vragen bekijken en beantwoorden.



Reacties op: Deel 7&8 Anna Karenina - 17 april

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Lev Nikolajevitsj Tolstoj

Lev Nikolajevitsj Tolstoj

Lev Nikolajevitsj Tolstoj (1828–1910) verloor op jeugdige leeftijd zijn ou...