Meer dan 5,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 8: Auteur

op 19 juli 2023 door

Geen boek zonder auteur. Het is hier en daar al een beetje aangestipt wat we van de boeken van Steve Cavanagh vinden, maar nu gaan we er iets specifieker op in.  

Info van Hebban: Steve Cavanagh (Belfast, 1976) was tot de zomer van 2019 mensenrechtenadvocaat en betrokken bij veel spraakmakende zaken. Hij schreef De verdediging in de avonduren. In 2015 werd hij gevraagd voor het Amazon Rising Stars-programma en in datzelfde jaar won hij de ACES-award van het Arts Council of Northern Ireland. Hij woont met zijn vrouw en kinderen in Belfast. Hij heeft zich nu volledig toegelegd op het schrijverschap.

8a Voor degene die nog geen boek van Steve gelezen hebben, ben je om en wil je meer boeken van hem lezen, motiveer aub je antwoord? Voor degene die al eerder een boek van Steve gelezen hebben, vind je dat hij groeit naarmate hij meer geschreven heeft en motiveer dit aub?

8b Ga je het volgende boek van Steve ook lezen?

8c Als je nog een boek gaat lezen hoop je dan op een vervolg van Eddie of lees je liever een standalone?

e9fda8de40ba42c258897144805dd559.jpg



Reacties op: Vraag 8: Auteur

Meer informatie

Gerelateerd