Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 1 - Van buiten naar binnen

op 30 december 2022 door

Het is zo ver, na ruim 2 weken leestijd gaan we van start met de discussie over De kampschilders van Jan Brokken. We beginnen met de buitenkant en werken dan stap voor stap naar binnen, naar de inhoud van het boek. Voor deze vraag gaan we even terug in de tijd, naar het moment dat je je inschreef en het moment dat het boek op de mat viel.

Elke vraag in de discussie krijgt een eigen topic dus je mag bij elke vraag jouw antwoord los van de anderen plaatsen (met de roze plaats-een-reactie-button). Wil je reageren op het antwoord van een ander, gebruik dan de grijze *reageer*-button aan de rechterkant van een reactie.

Vraag 1

Vraag 1a.

Wat was voor jou de reden om in te schrijven voor deze leesclub? Koos je voor het onderwerp? De auteur? Of had je een andere reden?

Vraag 1b.

Wat vind je van de omslag? Is dit een omslag die jou direct zou opvallen in de boekhandel? Waarom wel/niet?

Vraag 1c.

Kijk jij voor het lezen naar de flaptekst? Lees je dan alles, bij deze omslag staat namelijk veel extra informatie? Of lees je enkel het korte stukje over de inhoud of misschien zelfs niets?

Vraag 1d.

Kijk jij ook al stiekem naar de bladspiegel, afbeeldingen (zoals in dit boek), het (aantal) hoofdstukken of een bijzondere indeling van het boek?



Reacties op: Vraag 1 - Van buiten naar binnen

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jan Brokken

Jan Brokken

Jan Brokken (1949) studeerde journalistiek in Utrecht en politieke wetensch...