Meer dan 5,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 7 - Volgende onderwerp

op 12 januari 2023 door

Stel je voor dat je bij een etentje, geheel toevallig, naast de auteur van dit boek komt te zitten. Nietsvermoedend vertrok je naar dit etentje ter gelegenheid van ...(vul zelf naar iets in) en bij aankomst blijkt dat de plaatsen willekeurig zijn aangegeven. Je stelt je voor aan je buurman en dan blijkt dat Jan Brokken te zien. Jullie keuvelen wat en dan...

Vraag 7

Vraag 7a.

...vraagt Jan Brokken of je zijn boek De kampschilders hebt gelezen. Vanwege een waarheidsserum kun je er niet om liegen en je zegt dus ja. Dan vraagt hij of jij nog vragen hebt over het boek. Welke vraag zou je hem dan stellen over De kampschilders?

 

Vraag 7b.

...geeft Jan Brokken aan dat hij op zoek is naar een nieuw onderwerp voor zijn boek en dat hij graag van jou wil weten waar hij de volgende keer eens over zal schijven. Welk onderwerp zou je willen dat hij eens onder handen nam? Welk onderwerp zou je hem adviseren? Blijf je dicht bij zijn 'bekende' onderwerpen of vraag je hem juist iets totaal anders te beschrijven?

 

Vraag 7c.

...krijg je de menukaart in je handen. Gelukkig staat op de kaart alles wat je maar aan eetbaars kunt bedenken. Welk gerecht zou jij bestellen? 

* Ben jij ook benieuwd welk antwoord de andere lezers geven? Kun jij misschien antwoord geven op de vragen die de andere deelnemers stellen aan meneer Brokken?



Reacties op: Vraag 7 - Volgende onderwerp

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jan Brokken

Jan Brokken

Jan Brokken (1949) studeerde journalistiek in Utrecht en politieke wetensch...