Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leesclubdiscussievraag 5: De kangoeroe als hoofdpersoon?

op 05 mei 2018 door

Hoewel een aantal vraag 4 nog niet gevonden hebben om te beantwoorden (Iris, Debbie) en sommigen in het weekend wat anders te doen hadden (Hullemans) of het boek niet binnen handbereik hadden (Karlijn) gaan we verder met de volgende vraag. Het werd hier en daar bij de beantwoording van vraag 4 al een beetje aangeduid/afgevraagd:

5. Wat vind je van het feit dat kangoeroe een van de hoofdpersonen is? Werkt het voor jou? Zou jij iemand of iets anders hebben gekozen en zo ja, wie of wat dan? En waarom?

Wisten jullie dat de kangoeroe niet alleen in boeken (ja, meervoud) en tv-series (wie kent Skippy niet... euh... iedereen jonger dan 35, Ellen?), maar ook in animaties, videogames en comics te zien is als personage? Het dier speelt de hoofdrol in reclames, wordt gebruikt als mascotte en speelt natuurlijk een rol in de diverse volksverhalen. De hele lijst is hier te vinden, inclusief koala's, wombats en andere buideldieren. 46b4f6289c5441b54f450e4398346aa6.gif

Let op: Wil je reageren op een van de berichten die al geplaatst zijn, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder dat bericht. In een lange draad kan het handig zijn om met @Naam aan te geven voor wie de reactie bedoeld is.



Reacties op: Leesclubdiscussievraag 5: De kangoeroe als hoofdpersoon?