Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 10 - Wat denk jij?

op 09 november 2022 door

We kennen Conant alleen door de beschrijving van De auteur terwijl hij hem zelf maar drie maal gesproken had. De rest wordt opgebouwd door zijn aantekeningen, zijn manuscripten, zijn boeken en opslagplaatsen, zijn familie en de mensen die hem ontmoet hebben. Hij is opgebouwd uit een mozaïek aan informatie. Wat kunnen wij daar uit opmaken over Conant?

Vraag 10

Wat denk jij?

10a.
Hoe denk jij dat Conant zou reageren op zijn verhaal in een boek als hij dat had kunnen teruglezen? Zou hij er blij van worden of juist niet?

10b.
Hoe denk jij dat de familie van Conant zou reageren op het boek?

10c.
Hoe denk jij dat Conant zou reageren op een vraag van jou? Welk antwoord zou bij hem passen? [Dat betekent dat je ook een vraag moet bedenken die je hem zou stellen als je hem ergens was tegen gekomen :-) . Dus dat jij een van die mensen was die hij tegenkwam op zijn tocht]

10d.
Herken je ook de antwoorden van de andere deelnemers? Of verbazen die je? 

Dit was de laatste vraag van deze leesclub. Ik ben heel benieuwd naar jullie antwoorden en ook naar jullie recensie. Vergeet niet een quote uit de recensie en ook jouw sterrenwaardering te vermelden op de recensiepagina.



Reacties op: Vraag 10 - Wat denk jij?

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Ben McGrath

Ben McGrath

Ben McGrath is al vele jaren journalist bij The New Yorker. Nadat...