Meer dan 5,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Update Elsschot-wandeling op 16 september: de verrassing!

op 20 augustus 2017 door

Inschrijvingsperiode verlengd! 

Je kan je via dit Google-formulier tot en met 3 september inschrijven voor deze wandeling! 

Als je nu nog niet zot ben van Willem Elsschot, weten wij het ook niet meer. Op 16 september word je uitgenodigd in Antwerpen voor de Dwaallichtwandeling. En dit is de verrassing waar we mee bezig waren, maar die ik nu trots mag aankondigen (en een beetje omdat iemand in de laatste leesclub daar al aan het denken was!):

Deze Dwaallichtwandeling zal door niemand minder worden gegeven dan door Eric Rinckhout, de schrijver van het nawoord uit De verlossing, Elsschot-expert pur sang en uitdenker van de wandeling zelf!!! Dit dankzij Uitgeverij Polis ook, waarvoor onze niet aflatende dank! 

En onthou natuurlijk al je nieuwsgierige vragen waarop je nog geen antwoord hebt kunnen vinden over Willem Elsschot uiteraard! 

Willem Elsschot (1882-1960) is ras-Antwerpenaar. Hij is er geboren en getogen, trouwde en deed er zaken. Hij schreef er meesterwerken als Lijmen en het Been en Dwaallicht. We dwalen door Elsschots’ Antwerpen en ontdekken wat hem inspireerde. Meer info over de wandeling: https://www.letterenhuis.be/nl/pagina/canon-arrangement-het-dwaallicht .

Dit is het nieuwe programma, ook rekening houdend met het feit dat het Letterenhuis jammer genoeg dicht is voor veranderingswerken:

  • Gezamenlijk vertrek aan het station Antwerpen-Centraal om 11.30 – 11.40u en lunch voor diegenen die dit willen, in Antwerpen-centrum - hiervoor spreken we later wel af en zien we nog wel of er genoeg gegadigden zijn! 
  • Dwaallichtwandeling o.l.v. Eric Rinckhout, vanaf 13.30 tot en met 15.30u, vertrek aan Mechelseplein/congrescentrum Elzenveld
  • Drankje en etentje in hét Quinten-Matsijscafé vanaf 16u. (Groepsmenu, nog te kiezen)
  • Gezamenlijke wandeling/metro richting Centraal Station nadien

Er zijn al een aantal leden van de leesclubs ingeschreven, maar er zijn nog altijd enkele plaatsen vrij! Neem dus deze unieke kans om nog veel meer over Willem Elsschot te weten te komen.

Meer praktische info en de uiteindelijke kostprijs krijg je na inschrijving per mail toegestuurd.

Gaat het nu niet storm lopen voor deze wandeling? Allen hartelijk welkom!

- Nathalie - 



Reacties op: Update Elsschot-wandeling op 16 september: de verrassing!

Meer informatie