Meer dan 5,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 5: Setting en locatie

op 12 september 2024 door

De setting is gekoppeld aan de tijdlijn van de drie vrouwen, de locatie is één van de verbindende elementen.

5.A  Hoe vind je dat de auteur de verschillende tijdsperioden in beeld heeft gebracht? En kun je daar voor alle drie de vrouwen een goed voorbeeld van geven?

5.B  Altha groeide op in het huisje in Crows Beck. Violet woonde er en Kate vindt er een toevluchtsoord. Vind je het een logische plek? En kun je ook uitleggen waarom?

5.C  Ook het nabijglegen Orton Hall is een aansprekende locatie, net als het Londen van Kate. Wat voor invloed hebben de verschillende locaties gehad op de levens van de personages?

5.D  Denk je dat een dergelijk verhaal zich ook af zou kunnen spelen in een Nederlandse setting? Graag met toelichting waarom wel of waarom niet.  


Let op: Wil je antwoorden op iemand, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder die opmerking. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking'-button helemaal onderaan alleen als je een losse opmerking wilt plaatsen.



Reacties op: Vraag 5: Setting en locatie

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Emilia Hart

Emilia Hart

Emilia Hart is een Brits-Australische schrijver. Haar debuut De Weyward-vrouwen ...