Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

4/ Personages

op 30 mei 2024 door

Vandaag en morgen gaan we het over de personages hebben, meer bepaald over 
Adam, Natalie, David, Camilla en Wangari Safina.

Hoe gaan we te werk?

Ik wil graag dat vijf mensen het voortouw nemen en een ‘personagedraadje’ starten. Elk van die vijf mensen begint zijn bericht met in drukletters de naam van het gekozen personage (voor de duidelijkheid). De eerste heeft keuze uit vijf namen, de tweede uit vier, ... (ik hoop dat de bedoeling helder is). 

En dan vertel je hoe je die persoon ervaren hebt, wat zijn of haar meest opvallende karaktertrekken zijn, of/hoe die persoon zich doorheen het verhaal ontwikkeld heeft, welke actie van hem/haar je moedig/onbegrijpelijk/... vond, of je jezelf in hem/haar herkent, …

De andere deelnemers bouwen verder op de vijf gestarte berichten, via de grijze reageerknoppen. Op die manier komt alle informatie en discussie over een personage bij elkaar te staan, telkens achter een rode lijn. 

Ik ben benieuwd wie de vijf initiatiefnemers zullen zijn en wie welk personage zal kiezen :-) 


Update - Alle personagedraadjes zijn aangemaakt: David (door Wil), Camilla (door Sofie), Adam (door Sonja), Natalie (door Gerie) en Wangari Safina (door Romy). Iedereen kan nu bij elk personage aanvullen/reageren. 



Reacties op: 4/ Personages

Meer informatie

Gerelateerd