Meer dan 5,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het duistere net van Carmen Mola

op 06 november 2020 door

Carmen Mola wordt ook wel de Elena Ferrante van de misdaadroman genoemd, omdat het een mysterie is wie er achter het pseudoniem schuilgaat. Vermoedelijk zijn het drie bekende Spaanse thrillerauteurs. Wat we in ieder geval wel weten is dat de boeken van Mola graag gelezen worden. De zigeunerbruid was de eerste thriller rond de eigenzinnige inspecteur Elena Blanco, nu verschijnt Het duistere net.

Het duistere net

Elena staat tegenover een machtig crimineel netwerk dat jongeren ontvoert en hen gruwelijke dingen laat doen. Alles wordt live vertoond in een van de donkerste uithoeken van het internet. Als Elena’s vermiste zoon bij dit netwerk betrokken lijkt, raken het onderzoek en haar missie om hem te bevrijden in elkaar verwikkeld. Het duistere net is een boek dat je niet meer loslaat en zelfs de meest onverschrokken thrillerlezer laat huiveren van spanning.

Leesfragment

Kun je niet wachten om te beginnen aan het tweede boek over Elena Blanco? De thriller is een aanrader voor lezers van Pierre Lemaitre en Sandrone Dazieri, en natuurlijk voor fans van De zigeunerbruid. In dit fragment lees je alvast de eerste drie hoofdstukken van Het duistere net. Je kunt je direct inschrijven voor de leesclub, we geven 15 exemplaren weg aan de deelnemers!

Leesfragment Het duistere net



Reacties op: Het duistere net van Carmen Mola

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Carmen Mola

Carmen Mola

Carmen Mola wordt ook wel de Elena Ferrante van de misdaadroman genoemd. Achter ...