Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 10: Maartje en Gea, deze vragen zijn jullie nog vergeten

op 28 mei 2021 door

Lieve leesclubgenoten,

Vandaag de laatste vraag over Het Evacomplex en jullie leeservaringen. Het was, in ieder geval voor mij, een indrukwekkende en aangename reis door het boek. Wat hebben we veel besproken en ontdekt. Ook over dingen die misschien niet zo heel direct met het boek te maken hebben. Zelfs de discussie over de boekenlijst kwam hier voorbij! 

Vandaag leg ik de bal bij jullie:

10a. Gea en Maartje, deze vraag/ vragen zijn jullie nog vergeten te stellen.

10b. Zijn je verwachtingen over het verhaal uitgekomen? Of had je iets heel anders in gedachten toen je begon? Hoe kijk je nu tegen het verhaal aan?

We begrijpen als jullie niet allemaal een vraag kunnen bedenken die nog niet aan de orde geweest is, maar het zou wel heel fijn zijn als iedereen op de vragen van anderen kan reageren. Dan krijgen we toch nog mooie discussies.

Heel veel liefs voor jullie allemaal. Bedankt voor deze fijne leesclub. En natuurlijk een speciaal bedankje aan Jeroen en Jacob. Geweldig dat jullie zo betrokken waren. 



Reacties op: Vraag 10: Maartje en Gea, deze vragen zijn jullie nog vergeten

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jeroen Windmeijer

Jeroen Windmeijer

Mijn naam is Jeroen Windmeijer, auteur bij HarperCollins Holland, Xander Uitgeve...

Jacob Slavenburg

Jacob Slavenburg

Cultuurhistoricus Auteur Docent